Etiquetes

5_viatge

Valentí Sésar

Avui ens acompanya en Valentí Sésar. Entre altres moltes activitats, que anirem coneixen al llarg d’aquest programa, en Valentí es el organitzador de la Mostra de Jazz, que enguany compleix 23 anys!

Per escoltar la entrevista, cliqueu en el reproductor:
Ir a descargar

El jazz, gènere musical que neix com a moviment artístic contracultural de la raça de color per reivindicar els seus drets, ha caminat per dècades evolucionant. La improvisació, com a característica intrínseca d’aquest tipus d’art, ens mostra que la música és un llenguatge molt especial. Un llenguatge de signes i mirades, notes i ritmes.

2_valenti

1-valenti_2Paral•lelament a la teva tasca a la mostra de jazz, condueix dos programes a Ràdio Sant Boí. Els divendres a les 22 h. un programa del mon del Jazz i els dijous a les 22 h. “Lluna Plena” “Deixa’t emportar per l’influx de la lluna, amb una acurada selecció de música romàntica i pensaments que t’arribaran al cor”. Un programa que un cop ho escoltes, t’enganxa!!

Aquest any el Premi Ciutat de Sant Boi, que atorga l’Ajuntament de nostra Vila, ha estat per Valentí Sésar en la categoria Cultura. El jurat ha volgut reconèixer “la seva trajectòria i compromís amb la difusió i la divulgació de la cultura en l’àmbit local” i el fet de ser el “referent d’un dels esdeveniments culturals amb més ressò de la vila”.

Un programa que no us podeu perdre!! Desitjo que us agradi!

4_viatge          SONY DSC

Fins la propera setmana!!!

Paky López
Jo soc Sant Boi