Etiquetes

Amadeu Alemany a Ràdio Sant Boi

Amadeu Alemany a Ràdio Sant Boi

Amadeu Alemany i Rebordosa va néixer a Sant Boi l’any 1968. Ha estat guionista de programes de televisió i de ràdio. Ha participat en diferents projectes relacionats amb la publicitat o la producció d’esdeveniments de diferents tipus.

Per escoltar la entrevista, feu “clic” en el següent enllaç:

Ir a descargar

amadeu_llibres
És l’autor de tres llibres, que coneixerem al llarg del programa.

5_amadeu_rambles

Rambles de Sant Boi

En la primera incursió en el mon literari, l’any 2008, va publicar un llibre amb un títol que convidaba a submergir-se en ell, “El poble dels bojos”. Un recull de contes originals, on el denominador comú de tots ells, es Sant Boi. Cada un d’aquest relats estan ubicats en una època determinada de la historia de la ciutat. Son relats irònics, divertits, amb intriga.

L’any 2012 publica “Gegants” (amb denominació d’origen santboiana). Un llibre de trobades amb nou personatges amb un vincle en comú, Sant Boi!
Els personatges son Juan Carlos Pérez Rojo, Albert Malo, Marc Gasol, Manel Esteller, Núria Salán, Dolo Beltrán, Carme Raichs, Joan Vendrell i Jordi San Agustí.

Café a les Rambles

Café a les Rambles

El seu darrer llibre, que es va publicar aquest Sant Jordi  és “La Columna dels Esguerrats”. Una novel•la ambientada en l’escenari de la Guerra Civil, on un grup de soldats malferits d’un hospital de sang, són els protagonistes. Un llibre que ha aixecat molt d’interès.
“Mentre en un poble desconegut s’està celebrant el ball de la Festa Major,en un altre moment i en un altre lloc, s’està patint amb tota la crueltat i duresa la Guerra Civil Espanyola, l’episodi bèl•lic més important de la nostra història en el segle XX.”

2_amadeu_esglesia_230914

Si voleu coneixer “El poble dels bojos”, “Els gegants”, “La columna dels esguerrats”, no us podeu perdre aquesta entrevista!!!

Fins la propera setmana! Ens veiem per les ones!

Paky López
Jo soc Sant Boi 2014