Etiquetes

Jesús Sarabia

Jesús Sarabia a Ràdio Sant Boi

He tingut el plaer d’estar en companyia d’un home amb un gran carisma, Jesús Sarabia. Amb les seves pintures, Txus ens invita a recórrer instants que perduraren per sempre! Acrílics i aquarel•les es barregen en els seus llenços… en la seva llibreta de dibuix… per donar vida a tot el que passa al seu voltant.

Per escoltar la entrevista “clic” en el reproductor:

Ir a descargar

Jesús Sarabia a Ràdio Sant Boi

Jesús Sarabia a Ràdio Sant Boi

la mafia del insti

Jesús Sarabia

Hem parlat dels seus records. Em conegut part de la seva infància, adolescència…, records de la seva època escolar… on va créixer…

Jesús Sarabia

Jesús Sarabia

DPSCamera_0068ok

Jesús Sarabia

1991 0 92. 2

jesús Sarabia

En Jesús Sarabia va estudiar Belles Arts a la Universitat Barcelona (UB) i posteriorment es va llicenciar en Publicitat i RRPP, Ciències de la Comunicació, a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) el 1997.

Jesús Sarabia

Jesús Sarabia

En la seva carrera professional ha exercit de tècnic superior i assessor per alcaldes i
Departaments de Comunicació a la Diputació de Barcelona i de creatiu en diferents agències multinacionals de publicitat.

obres_sarabia10obres_sarabia9obres_sarabia8obres_sarabia7obres_sarabia6
Obres de Jesús Sarabia

El que més em va seduir quan vaig conèixer la seva obra, és el seu talent per captar l’instant! Invites al espectador, a anar més enllà de la pròpia representació.

obres-sarabia11_vanessa obres-sarabia5

obres_sarabia4
Obres de Jesús Sarabia

Definir l’estil d’un artista és molt complicat, i encara ho és fins i tot pels professionals que es dediquen a l’art … en cada obra, en Jesús fa molt patent, el seu propi estil!

obres_sarabia3 obres_sarabia2 obres_sarabia1
Obres de Jesús Sarabia

Jesús Sarabia - Can Castells Centre d'Art

Jesús Sarabia – Can Castells Centre d’Art

Actualment ha començat amb un nou projecte al Centre d’Art Can Castells. Taller Urban Sketching Sant Boi dibuix al carrer. Taller d’iniciació a partir del 18 anys. Més informació:
Can Castells: Urban Sketching.Sant Boi dibuix al carrer.

Jesús Sarabia

Jesús Sarabia

L’he preguntat quins són els seus plans de futur més immediats. He aquí la resposta:

En l’àmbit estrictament artístic, estic treballant en una nova col•lecció de pintures per a galeria. Un concepte paraigües que parla, com no, de persones. De la seva relació amb l’entorn urbà i el pas del temps. La vida.
Segueixo investigant amb els colors i la línia. I no deixo de treballar en l’urban sketch com a cordó umbilical entre el temps present i el passat: el record i la memòria.
Pel que fa a il•lustració, pretenc donar un pas endavant vers la moda sense deixar de mirar la publicitat i l’àmbit editorial.
Si hom deixa de pedalejar, cau.

TXUS SARABIA RABELLA
Blog: http://sarabiawatercolor.blogspot.com.es/?m=1

Jesús ens explica històries, ens endinsa en el seu món amb les seves creacions. No deixeu de seguir la carrera d’aquest magnífic artista! Moltes gracies per ser-hi aquesta tarda amb tots els oients de Jo soc sant Boi! Et desitjo un munt d’èxits!!

© Paky López
“Jo soc Sant Boi”