Etiquetes

COBOI - Emprenedoria Social

COBOI – Emprenedoria

En el programa d’avui hem parlat d’emprenedoria, hem parlat de COBOI. Hem tingut el plaer d’estar en companyia de Sergi Frias Tècnic de Coboi, la Mercè Torres, en Manel Aboal, i la Patricia Andrés, emprenedores i emprenedor!

Per escoltar l’entrevista, cliqueu en el reproductor:

Ir a descargar

logo-coboi

Des de l’any 2012, COBOI ha donat suport a projectes d’emprenedoria i economia social. La Llançadora d’Emprenedoria de CoBoi és un programa de formació i acompanyament dirigit a persones o entitats que tinguin un projecte o idea de negoci amb vocació d’impacte social. Des dels seus inicis ja han passat més d’una trentena de projectes.

coboi-emprenedoria

L’objectiu de COBOI, es capacitar a les persones emprenedores en temes relacionats a l’economia social i solidària; analitzar i millorar les propostes de projecte, servei o producte proposats; identificar potencialitats per ajudar als projectes a ser sostenibles econòmicament, o incrementar el potencial impacte social de les iniciatives participants, entre d’altres.

Emprenedoria a Jo sóc Sant Boi

A Ràdio Sant Boi!

merce-torras-rse-valor-i-gestio

Hem parlat amb la Mercè Torras. La seva es una de les 12 emprenedories que van presentar-se a la tercera llançadora. RSE Valor i Gestió!

RSE Valor i Gestió és una assessoria en medició d’impacte social i en sistemes de gestió basats en Responsabilitat Social i en criteris que defensen una economia orientada a les persones, així com al medi ambient. Alhora també es busca el foment d’aliances estratègiques entre empreses socials i amb empreses convencionals.

manel-olbiol-espai-gran

El Manel Aboal, membre de l’Associació Somriure Social i impulsor, juntament amb en Marcos i en Rubén d'”Espai Gran”,  ens ha presentat el seu projecte  de la tercera llançadora.

Centre de serveis per a la Gent Gran, ofereix programació d’activitats formatives i lúdiques per la gent gran. A més, crea recursos per a millorar la qualitat de vida. Dona suport en les gestions legals /administratives amb tercers; fa tasques de mediació amb familiars; coordinació amb entitats de gent gran del territori o engega un programa de suport a l’autonomia (elaboració de Programes de Suport individualitzat).

comerc

La Patricia Andrés es una emprenedora aspirant a la quarta llançadora d’emprenedoria! Vol potenciar el Comerç local, amb una web i app.

quarta_convocatoria

Convocatòria a la 4ª Llançadora d’Emprenedoria
Ja està en marxa la convocatoria per a la quarta llançadora. Si tens una idea, projecte, o una iniciativa que vulguis fer realitat, aquesta es la teva oportunitat!!!

La convocatòria romandrà oberta fins al 10 d’octubre i les activitats començaran cap a finals d’aquest mateix mes. Per presentar-te, descarrega’t les bases a la convocatòria.
Si tens cap dubte, escriu a coboi@santboi.cat.

laboratori-civic-emprenedoria-social

COBOI

Informació COBOI:
COBOI
LABORATORI CIVIC D’EMPRENEDORIA I ECONOMIA SOCIAL
Casal Casablanca – Carrer Badajoz 2  Telèfon: 93 654 03 02
Sant Boi de Llobregat
Correu: info@coboi.cat

Xarxes Socials:
Web: COBOI
Facebook: COBOI
Twitter:  COBOI

I molt més!!!!  Sergi, Mercè, Manel, Patricia,  ha estat un plaer conversar amb vosaltres!!! Us desitjo un bon viatge en el mon de la emprenedoria!!

Estació de Sant Boi

Estació de Sant Boi

Ens veiem per les ones!!!

© Paky López
Jo soc Sant Boi 2016