Etiquetes

roger-cantos_jo-soc-sant-boi

Aquest dimarts hem parlat de Teatre. He tingut el plaer de conversar amb Roger Cantos, actor de teatre, cinema i televisió, i director i professor d’Actua Escola d’Arts Escèniques!

Per escoltar la entrevista, cliqueu en el reproductor:
Ir a descargar

Amb Àlex Rigola

Amb Àlex Rigola

Roger es Graduat en Art Dramàtic per el Col·legi de Teatre de Barcelona. Té un  Màster d’Interpretació al Teatre Nacional de Bielorússia… Ha estudiat Tècnica de cant amb la Muntsa Rius i Locució de la veu amb la Carolina Colom… i molt més!

Només un anunci

Només un anunci

Només un anunci

Ijamina´t  al Teatrenou va ser el teu bateig en el mon del Teatre. Després de la obra al Teatrenou, en Roger participa en  El bon doctor, al Teatre del raval, El Tartuf al Poble espanyol, Fashion Feelin Music a la Sala Muntaner,  Lab Canal Argelés sur mer al Teatre de Salt i Només un anunci a la Sala Flyhard!!!!!

Matilda

matilda-trunchbull Matilda

Com a docent, hem parlat de la seva participació al musical Matilda. Musical que va dirigir i a més va actuar!

TV3 El cor de la ciutat TV3 La Riera

TV Nit i dia TV Nit i dia

La seva carrera s’ha desenvolupat tant en teatre, com a cinema i televisió. A televisió de Catalunya hi ha participat al Cor de la ciutat, Boira negre, La Riera i Nit i Dia. I a cinema Mi primer beso (Migmetratge) i Superheroes (Curtmetratge).

_spot
També ha treballat en spots publicitaris!

Actua Escola d'arts escèniques

Fa un mes, va aixecar el teló a Sant Boi,Actua! Escola d’Arts Escèniques. Roger es el director i professor d’aquesta escola. Ens ha comentat com s’ha embarcat en aquesta meravellosa aventura!

Actua grups

Sens dubte, a Actua! volen formar actors i actrius que siguin sensibles, lliures, imaginatius, capaços de canalitzar les emocions i d’encarnar els personatges de manera personal!

Informació:
Actua! Escola d’Arts Escèniques”
Adreça:
Carrer Joan Miró 27  –  San Boi de Llgat.
Facebook: Actua! Escola d’Arts Escèniques 

Fotografies cedides per Roger Cantos

Roger Cantos Roger Cantos

Roger, ha estat un plaer conversar amb tu!!! Et desitjo un munt d’exits!!

© Paky López
Jo soc Sant Boi 2016