laia-maso_jo-soc-sant-boi-2016

L’art és una bona eina d’expressió per ensenyar a mirar, a viure amb creativitat. Per ensenyar a sentir i a pensar, a valorar, a fer-nos preguntes, a mirar d’entendre el que ens envolta…  He tingut l’enorme plaer de conversar amb Laia Masó, llicenciada en Història de l’Art.

Per escoltar l’entrevista, cliqueu en el reproductor:

Ir a descargar

biblioteca_ricardo-caballeroCan Castells-Centre d'Art, Ricardo Caballero

Laia ets santboiana de tota la vida!!! Hem parlat de la seva infància, els seus records de petita, del seu barri… ens ha parlat de Can Castells… del centre, de l’antiga biblioteca,  dels seus jardins…

Jardins de Can Castells Sant Boi

Laia Masó es llicenciada en Història de l’Art. Abans d’acabar la llicenciatura,  va estar treballant d’educadora a la Fundació Joan Miró, especialitzant-se sobretot en visites per a nens i nenes. Després va estar treballant  fent visites al Parlament de Catalunya, entre les quals n’hi havien d’institucionals, és a dir, amb polítics que portaven els seus propis grups de persones.

011-149-a-bofill

I un cop acabada la carrera, i després de treballar de nou  a la Fundació Joan Miró,  va començar a treballar com educadora al Macba.

011-151-a-bofill 011-156-a-bofill 011-203-a-bofill 011-225-a-bofill

Les visites que fa al Macba són de molts tipus. A banda de les escolars, també tenen una formació per fer visites amb persones amb discapacitats visual, com amb diferents tipus de discapacitats. També fa visites en anglès per a estrangers com també, presenten les diferents eines educatives del museu en formacions per futurs mestres.

laia-maso-disseny

A més de treballar al MACBA, la Laia fa petits treballs com a il·lustradora.

efimero-87-pere-koniec   policromia-pere-koniec

Dintre de la vesant artística de la Laia, a més hem parlat del seu pas per el cinema, amb un curt i un migmetratge, de la mà del director santboià Pere Koniec. Efimero 87 i Policromia.

I molt més que anireu descobrint al llarg de l’entrevista!

Fotografies per el record…

2016_laia_52016_laia_4 2016_laia_22016_laia_1 2016_laia-2 2016_laia-1

jssb_laia-1  jssb_laia-2

Ha estat un enorme plaer conversar amb la Laia!! Et desitjo el millor!!!

Ens veiem per les ones!!!

© Paky López
Jo soc Sant Boi 2016