Etiquetes

marria-marti_jo-soc-sant-boi_2016

Aquesta setmana he tingut el plaer de conversar amb un talent local, la Maria Marti!! María ens transporta amb la seva música, amb l’essència que tant la defineix, que no es altre que el seu carisma, la seva dolçor quan actua i el seu segell d’identitat!

Per escoltar l’entrevista, cliqueu en el reproductor:
Ir a descargar

maria-marti_jssb

Hem tingut el plaer d’escoltar en directe a Maria en el programa d’avui!

Maria es  Dissenyadora gràfica graduada en 2013 per Elisava Escola Superior de Disseny i Enginyeria de Barcelona. Ens ha comentat com va arribar a la seva vida aquesta passió pel món del disseny!

cartell_festa-major-2016
María s’ha especialitzat en Entitat corporativa y disseny editorial. Actualment treballa per una marca de cosmètica i perfumeria com a dissenyadora gràfica!! Hem parlat d’alguns dels teus treballs!!!

coral-renaxeinca pilar-villanueva

L’altre gran passió de la Maria es la música,  participant en la vida musical de Sant Boi! Ens ha comentat que va començar de molt, molt petita, a l’edat de tres anys. A l’ Escola de música de Escola de música Pilar Villanueva i a la Coral Renaixença, on està com a cantaire  i va estar com a docent de corals infantils.

0_maria-marti

maria-marti-6 maria-marti-4 maria-marti-3 maria-marti-7

Hem conegut com ha estat la seva trajectòria musical com a cantant… Els concert que ha fet en solitari i amb altres bandes i companys de professió…

maria-marti-anglaterra

Aquest mes de novembre has estat a Portsmouth (Anglaterra) gravant les veus i els pianos pel disc d’Ismael Clark, que es un cantant santboià que fa temps que hi viu allà.

I molt més… Ja ho sabeu, cliqueu en el reproductor!!!

Fotografies per el record…!!
maria_freddy maria_records-familiamaria_germa maria-records-1

Fotografies actuacions i familia, cedides per María Martí!

maria_rambla_jssb


maria-marti_rambla-sb
María, ha estat un plaer conversar amb tu! Et desitjo el millor, tant a nivell professional, com personal!!

Fins la propera setmana!! Ens veiem per les ones!!

© Paky López
Jo soc Sant Boi 2016