Etiquetes

,

rmac_jssb_2016

Últim programa d’aquest any de Jo sóc Sant Boi! I vull dir-vos fins el proper any, amb una entrevista que segur us arribarà al cor!! He estat en companyia d’unes dones que tenen una gran estimació per els animals, la Carme Parés (Carmeta), cuidadora dels gossos, la Montse Grau, cuidadora dels gatets, la Loli Romero i la Natàlia Molina, Voluntàries, elles i moltes més, son les animes del RMAC – Refugi Municipal d’animals de companyia de nostre municipi!!

Per escoltar l’entrevista, cliqueu en el reproductor:
Ir a descargar

logo-rmac

Al nostre municipi,  els animals són ciutadans de ple de dret i per tant,  ens correspon a tots garantir el seu benestar. En aquest sentit, el RMAC, amb el suport de cuidadors i cuidadores i voluntaris i voluntàries, hi treballen per que aquests estimats peluts tinguin una segona oportunitat. Nostre municipi es un referent pel que fa al benestar Animal.

La Carmeta i la Montse, cuidadores del refugi d’animals de companyia,  ens han explicat quan i com  neix el RMAC, quina es la seva historia… com funciona el centre!

rmac_25

Els objectius principals del RMAC es acollir els animals, a la espera de que puguin  ser adoptats! El refugi,  es fa càrrec del seu benestar, fomentant l’adopció!! També fomenten la tinença d’animals responsable! A més, a través de les xarxes socials, fan una crida per ajudar als propietaris a recuperar al seus animals perduts! Treballen per la seva dignitat i lluiten contra l’abandonament per donar una oportunitat i millorar la qualitat de vida dels animals a la ciutat.

rmac_23rmac_20 rmac_16 rmac_22rmac_21 rmac_14

També ens han comentat que la seva feina no seria completa sense el voluntariat! Un enorme amor pels animals, la paciència, la sensibilitat, i el sentit de la responsabilitat són algunes de les virtuts dels voluntaris i voluntàries del RMAC! Loli, Natàlia, ens han comentat quan i com varen arribar al Refugi i quina es la seva activitat com a voluntàries!

gats-per-adoptar

Hem parlat de l’abandonament dels animals. Generalment s’abandona per una irresponsabilitat sobre l’animal. Però també hi han  casos de persones per qui es és realment angoixant no poder tractar-los com es mereixen, per problemes econòmics, de salut…

adopta-sant-boi

A la meva pregunta de com podem ajudar al peluts,  hem parlat de les cases d’acollida! Podeu col·laborar amb el Refugi acollint a casa vostre gatets o gossos durant un curt o llarg període de temps. Quan necessiten una casa d’acollida? Alguns animals que estan convalescents d’una operació, que necessiten cures i observació per controlar la seva evolució. Animals que estan malalts i requereixen vigilància i medicació continuada. També per criar amb biberó els cadells que han estat abandonats…
Vols ser casa d’acollida? Contacta amb el RMAC a través del mail i telèfon!!!

facebook icono      TWITTER-150x150

Xarxes socials RMAC i Voluntariat:
Facebook RMAC: https://www.facebook.com/adoptaanimalessantboillobregat/
Twitter RMAC: https://twitter.com/AdoptaSantBoi
Facebook Voluntariat: https://www.facebook.com/voluntariatrmacsantboi/

Fotografies cedides per el RMAC – Refugi animals companyia Sant Boi

rmac_2

rmac_12 rmac_13 rmac_9 rmac_8 rmac_7 rmac_6 rmac_5 rmac_4 rmac_3

rmac_1

rmac_15

No hi ha cap dubte, que tenir un gos o un gat et dóna felicitat i és ben cert per la pau que transmet quan ho veus confiat i tranquil al nostre costat! També quan vius la seva  alegria amb què et rep quan arribes a casa! Els animals ens donen cada dia lliçons de vida que cal tenir presents!

rmac_26

Gràcies als refugis d’animals, i aquestes meravelloses persones, aquests peluts tenen segones oportunitats i poden arribar a conèixer el que és viure envoltats de l’amor d’una família. Recorda ¡No compris, ADOPTA!!!

pakylopez_purissima_10 paky-lopez-purissima2016-41 paky-lopez-purissima-2016-50 paky-lopez-purissima-2016-49 paky-lopez-purissima-2016-48 paky-lopez-purissima-2016-43

Fotografies que vaig en la Fira de la Purissima d’enguany,  als peluts del RMAC amb voluntaris i voluntaries!!

rmac_jssb_201216

Carmeta, Montse, Loli i Natàlia, moltes gràcies per vostre amor incondicional per els animals!!!!

A tots o totes els que ens acompanyeu cada setmana, us desitjo el millor! Fins el proper any! Ens  veiem per les ones!!!

© Paky López
“Jo soc Sant Boi 2016”