Etiquetes

ramon-rsb_jssb

Aquesta setmana hem parlat d’emprenedoria. En Jo sóc Sant Boi ens agrada donar veu als emprenedors i emprenedores de nostre Vila. He tingut el plaer de conversar del seu projecte amb el Ramón Balaña!

Per escoltar l’entrevista, cliqueu en el reproductor:
Ir a descargar

aquesta-setmana-ramon-balana

Un emprenedor o emprenedora, és una persona que a pesar de les circunstàncies, de l’edat, de la societat, a pesar de moltes raons, decideix apostar per ell, per un canvi, per un projecte, per començar de nou…

En Ramón ens ha comentat, quines raons el va impulsar a agafar el camí de l’emprenedoria.  Quina és la motivació principal que l’impulsa a emprendre.

No hay texto alternativo automático disponible.

Hem parlat del seu projecte “Ets ràdio”. El per què va triar aquesta activitat econòmica i quins son els objectius de futur.

ramon-balana-coboiramon-balana-coboi-ajuntament

La formació i millora constant és un requisit imprescindible per la bona marxa de qualsevol projecte. El projecte de Ramón es un dels que s’han presentat a la 4ª Llançadora d’Emprenedoria de Coboi.

comerc

També hem parlat de la seva incursió en el mon literari i de la novel·la que està escrivint… I molt més!!! Ja sabeu, cliqueu el reproductor!!!

Fotografies per el record!

ramon-balana-1 ramon-balana-2 ramon-balana-3

Xarxes socials:
Facebook: Ets ràdio

ramon-balana-sboi

Un plaer Ramón! Et desitjo el millor!

Fins el proper dimarts! Ens veiem per les ones!!!

© Paky López
“Jo soc Sant Boi 2017”