Etiquetes


handbol-coope_jo-soc-sb
El Club Handbol Cooperativa de Sant Boi, és un club amb una gran dinàmica de creixement! Aquesta setmana hem parlat de la història d’un club amb 25 anys de vida! He tingut el plaer d’estar en companyia de l’Albert Ruart, President. Jonathan Garcia Gálvez i Borja Rodriguez Torres, jugadors del primer equip.

Per escoltar l’entrevista, cliqueu el reproductor:
Ir a descargar

1_logo-equipo

L’Albert Ruart es el president del club, director tècnic i entrenador del 1er equip masculí i de l’equip infantil femení. Hem començat l’entrevista parlant de l’historia del club, de la seva filosofia…

tota-la-familia-2014

El Club de Handbol Cooperativa, va néixer en el Centre recreatiu de la Ciutat Cooperativa… Handbol Cooperativa es més que un club, ja que com ens han explicat els nostres convidats, son amics, son família, son persones amb uns grans valors per el seu club!

senior-masculi-ascens-lliga-catalana-2

senior-femeni-ascens-a-lliga

senior-masculi-ascens-lliga-catalana

Aquesta temporada l’Handbol Cooperativa ha aconseguit l’ascens a la màxima categoria regional de la Lliga Catalana, en els seus dos equips sènior, tant el femení com el masculí.

primer-equip-del-club

primer-equip-de-petits

Hem parlat de les categories del Club. Handbol Cooperativa compren 23 equips, masculins i femenins, des de Prebenjamís a Sèniors. Els dos equips Sèniors, masculins i femenins i diversos equips de base, estan competint en la màxima categoria de l’handbol català! Per altre costat, la captació en els col·legis es un èxit, amb molts equips de base que garanteixen el futur del club.

SantBoi a Competicions a Castello i Madrid

unio-de-lequip salutacio-de-lequip-a-laficio

facebook icono      TWITTER-150x150

Xarxes social del Handbool Cooperativa:
Facebook
Twitter

Recepció a l’Ajuntament de Sant Boi – Reconeixament al Club Handbol Cooperativa

reconeixement-a-lajuntament-1 reconeixement-a-lajuntament-2

Sens dubte, la clau de l’èxit d’aquet Club, es la unió de les jugadores i jugadors, dels amics, de l’afició, dels socis, dels seguidors, dels membres del club, etc.! Son una gran família!!!

dinar-de-club

dinar-celebracio-ascens

Si voleu saber més… no deixeu d’escoltar aquesta interessant entrevista!!

grada_panoramica

Moltes gracies per vostre companyia. Ha estat tot un plaer parlar amb vosaltres i fer un recorregut per l’història del handbol Cooperativa!!

A tots i totes que ens acompanyeu cada setmana, fins el proper dimarts!!! Ens veiem per les ones!!

© Paky López
“Jo soc Sant Boi 2017″