Etiquetes

2017_pepe-lopez-jssb-rs

Aquesta setmana he tingut el plaer de conversar amb  un santboià apassionat del seu treball.  Estic parlant de Pepe López, impressor. Hem parlat del sector de les arts gràfiques, de la seva vida, de les seves aficions…

Per escoltar l’entrevista, cliqueu en el reproductor:
Ir a descargar

pepe-petit-2pepe-petit-1

En Jo sóc Sant Boi, ens agrada conèixer als nostres invitats des de que eren petits. En Pepe ens ha explicat on vivia,  a quines escoles va anar-hi, els records tan bonics de quan encara es podia jugar al carrer… i mica a mica, hem arribat a la adolescència…

pepe-jove

I arribem a la data en que amb 14 anys, comença a treballar a l’impremta El Llobregat! Va entrar com aprenent, però mica amb mica, va fer seu aquest ofici!!

pepe_impremta-llgat-1

El sector de les arts gràfiques és un dels sectors industrials de major tradició.  Durant aquest temps, el sector ha sofert múltiples canvis que han propiciat el tancament de moltes impremtes tradicionals. Però d’altres, com l’Impremta El Llobregat, continua treballant dia a dia!

Pepe López

El nostre convidat ens ha descrit l’evolució de l’Impremta El Llobregat  des dels seus inicis en el mercat de les arts gràfiques, fins avui!

pepe_impremta-llgat-2

Ens ha comentat que per ser competitiu s’ha d’estar a l’última en tecnologia … És la innovació la clau per sobreviure en el mercat de la impressió digital! En Pepe ens ha comentat els canvis que han fet en aquets anys.  I amb quin tipus de maquinària compte la teva impremta per realitzar les comandes!

2017_pepe-impremta-el-llgat

També hem parlat de què ofereix l’Impremta Llobregat als seus clients.

2017_pepe_impremta

Quan entres a l’Impremta Llobregat, t’impregnes de l’olor a tinta, aquest olor que perdurarà per sempre… Sens dubte hi ha hagut molts canvis, però la essència no ha canviat… podríem dir que som a una impremta tradicional! Perquè lo tradicional es proximitat, és atenció, és preocupar-se pel client, és assessorar-lo en la seva compra i informar del que li convé … I d’això en Pepe en sap molt!!! Ell es un bon amic dels seus clients!

pepe-pesca-1 pepe-pesca-2

A més de parlar i conèixer el seu ofici d’impressor, també hem volgut acostar-nos a les seves aficions. Al nostre convidat li apassiona la muntanya, la caça, la pesca…

pepe-motos-4 pepe-motos-3 pepe-motos-2 pepe-motos-1

Una altre afició d’en Pepe, es restaurar motos antigues!!!

pepe-i-donapepe-i-dona-2 pepe-i-nuria

Fotografies familiars per el record… Pepe amb la seva dona i la seva filla!

2017_jssb_ricardo-caballero

Pepe, et desitjo el millor! Gracies per ser-hi aquesta tarda amb tots els oients, amb tots nosaltres! Per a mi ha estat un enorme conversar amb tu i conèixer el teu ofici d’impressor i a una magnifica persona!!!

A totes i tos els que ens acompanyeu cada setmana, fins el proper dimarts!!! Ens veiem per les ones!!

© Paky López
“Jo soc Sant Boi”