Etiquetes

2017_alba-jssb_rsb

Aquesta setmana he tingut el plaer de compartir el programa amb l’Alba Martínez, 5º Tinenta d’alcaldia. Ciutat Educadora a l’Ajuntament de Sant Boi.

Per escoltar l’entrevista, cliqueu en el reproductor:
Ir a descargar

familia_nina-feliz

Abans de parlar de la seva professió, i com es habitual en aquest programa, hem conegut a la dona, la filla, a la neboda, a la néta … Ens ha parlat de com va transcórrer la seva infància al barri de Marianao… En què guarderia, col·legi, institut… va cursar els seus estudis …

familia_las-mujeres-de-mi-vida

familia_yayas

A més ha estat molt present les dones en la seva família! Un puntal en la seva vida com a persona!

2007_Ràdio Marianao

Alba Martínez és Llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i diplomada en Cultura de Pau i Gestió de Conflictes per l’Escola de Pau (UAB) i està cursant segon any del Grau de Psicologia per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC ).

2008_rm_alba1

Alba ha crescut  i viu al barri de Marianao. Des de molt joveneta, va formar part de la Fundació Marianao, primer com a alumna, després com a col·laboradora i més tard com a periodista i educadora a  Ràdio Marianao de la Fundació!

2008_rm_alba-3

Hem recordat el seu programa a Ràdio Marianao “La alternativa”. Aquesta fotografia es un petit homenatge a algunes de les dones que hi col·laboraven en aquest programa!

accion-de-calle-con-intermon-oxfam

Hem continuat parlant de la seva experiència laboral i ens ha parlat del seu treball com a Responsable de Sensibilització de Comerç Just a la delegació catalana de l’ONG Oxfam Intermón !! Ens ha explicat com va ser treballar a l’ONG!

I el seu últim treball abans de començar el seu camí com a regidora de l’Ajuntament de Sant Boi, va ser en el l’Institut d’Educació Contínua de la Universitat Pompeu Fabra (IDEC-UPF) com Tècnica d’atenció i comunicació amb l’estudiant!

barrejant

I com hem comentat al principi de l’entrevista, des d’aquesta legislatura, la seva regidoría és la de Ciutat educadora, és a dir, Educació, Universitats, Normalització lingüística, Memòria històrica, Civisme i convivència, Cooperació, solidaritat i pau,  a l’Ajuntament de Sant Boi.

Fotografies cedides per l’Alba Martínez!

lucha_2 lucha_1 neus-catala

    2015_alba-ramat-bosc

I molt més que anireu descobrint a l’escoltar l’entrevista!!!

Fotografies amb la seva familia cedides per l’Alba!

2011_alba-primos

2011_albatorre-del-sol

familia_papisfamilia_con-papis familia_en-familia-siempre-mejor

familia_con-dani familia_albafamilia

2008_rm_alba-2

Ha estat un enorme plaer conversar amb tu Alba!!! Fins sempre!!!

© Paky López
“Jo soc Sant Boi 2017″