Etiquetes

,

Aquesta setmana hem parlat de Psicologia infantil i juvenil, de la mà de tres psicòlogues, Marta Gascón, Carmen Estévez i Elia Sierra.

Per escoltar l’entrevista, cliqueu en el reproductor:
Ir a descargar

Cada programa gira al voltant d’emocions, de sentiments, per això, ens agrada conèixer de primera mà, qui i com són els convidats que ens acompanyen cada dimarts! Hem fet un petit recorregut per la seves infàncies, adolescències …

Carmen Estévez és Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona. Té un Màster en Atenció Primària: prevenció, diagnòstic i intervenció en nens de 0 a 6 anys, per la Universitat Complutense de Madrid…

Elia Sierra és Llicenciada en Psicologia a la Universitat Ramon Llull (Blanquerna). Té un Postgrau en Intervenció assistida amb gossos. Màster en terapia familiar sistematica…

Marta Gascón és Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona. Té un Màster en Intervenció educatiu-terapèutica assistida amb animals…

Aquestes dones formen l’equip de MIM Psicologia!

En MiM Psicologia trobareu aquest  meravellós equip de professionals on la passió pel que fan és el motor del seu dia a dia. Compten amb anys d’experiència en el món de la psicologia infantil i juvenil.

Una de les seves prioritats és la formació contínua, ja que estan sempre enfocades a buscar les millors eines per poder aplicar-les en funció de les necessitats concretes de cada persona. En aquest sentit, estan sempre al dia de les innovacions tècniques i tecnològiques que apareixen.

MIM Psicologia, és un centre de psicologia infantil i juvenil, molt innovador que aposta per temàtiques actuals, com l’educació emocional o la intervenció assistida amb animals !!!

La seva filosofia…
Tecnologia aplicada a la psicologia
Intervenció Assistida amb Animals
Sensibilitat
El joc com a base de les nostres sessions
Confiança
Són molt creatives…

En MIM Psicologia creuen en el potencial infinit de les persones. Treballen per desenvolupar al màxim les habilitats i les capacitats de cada nen segons el seu període evolutiu, buscant el seu benestar tant personal com social tenint en compte les característiques personals de cada nen. Basant-nos en la teoria de Howard Gardner nostre objectiu és potenciar les “intel·ligències múltiples”, no només la “intel·ligència escolar”.

Mim Psicologia ofereix un espai d’acompanyament, intercanvi i seguiment permanent per a les famílies ja que sabem que la seva col·laboració amb el professional és indispensable per aconseguir l’èxit.

Xarxes socials
Facebook MIM Psocología
Web MIM Psicología

Fotografies per el record cedides per Marta, Carmen i Elia!

No deixeu d’escoltar aquesta interessant entrevista!!!

Marta, Elia, Carmen!!! ha estat un enorme plaer conversar amb vosaltres! Us desitjo el millor!!

© Paky López
“Jo soc Sant Boi 2017