Etiquetes

Com cada dimarts a Jo sóc Sant Boi ens acompanya una nova veu que ens parlarà de la seva trajectòria professional, de les seves vivències…!!   Aquesta setmana he tingut el plaer d’entrevistar a l’Antonio Vázquez, carter de professió!

Per escoltar l’entrevista, cliqueu en el reproductor:
Ir a descargar

Avui en dia estem immersos en la rapidesa d’internet. Sens dubte les noves tecnologies fan que la comunicació sigui immediata! Això ha motivat que a poc a poc, gairebé ens oblidem dels personatges més importants que existeixen i han existit durant segles en la comunicació entre les persones, “els carters”!

L’Antonio és de Granada. D’un poble que es diu Orce! Quan tenia tres anys, la seva família va decidir venir a viure a Sant Boi, concretament a la Ciutat Cooperativa! En aquest programa ens agrada anar una mica més enllà i parlar dels records dels nostres convidats. Antonio ens ha explicat com va ser la seva infància, adolescència …

El nostre convidat tenia molt clar que volia ser carter! Ens ha comentat com va ser el seu primer día de feina… Actualment té la zona de la Ciutat Cooperativa-Moli Nou. Li encanta la seva feina, la seva Coope, els veins i veines son amics i amigues!

L’Antonio té una altre passió i es la música… La música la porta en la sang! El seu pare també es músic!  El seu instrument és la Tuba!

I molt més que descobrireu al llarg de l’entrevista!!

Fotografies per el record! Antonio de petit i amb la seva familia!

Records… vivències… familia!

Antonio a la Plaça de l’Ajuntament

Antonio a La Riera

Antonio, moltes gràcies per la teva companyia a Jo sóc Sant Boi! Et desitjo el millor!!

Fins el proper dimarts! Ens veiem per les ones!

© Paky López
Jo soc Sant Boi 2017