Etiquetes

Aquesta setmana he tingut el plaer d’entrevistar a la Isabel Jiménez, dinamitzadora  cultural de  l’Espai Cultural Les Muses de Casablanca. La Isabel es una dona amb moltes inquietuds i porta un extens bagatge professional a Sant Boi!

Per escoltar l’entrevista, cliqueu en el reproductor:
Ir a descargar
Hi han moltes coses que em desperten curiositat, la que més sens dubte, és la infància dels convidats i convidades que venen al programa. Crec que és un període molt interessant en la vida de qualsevol persona.

Hem volgut conèixer com era la Isabel de petita, com són els seus records d’infància, de l’adolescència… Li encantaba la música!!

Va estudiar administració i comerç. Més tard va fer un Mòdul d’integració en el temps lliure,  per nens i adolescents amb discapacitat psíquica.
Hem conversat sobre quina va ser la seva primera feina!!!

A l’Any 2006, fa un petit salt al mon de la emprenedoria i van obrir Namasté! Un espai on es venia i es consumia te, es realitzaven concerts i activitats saludables. A més de projectes i propostes culturals, com “Jazz & Tea”. 

També han fet un Cicle de concert de jazz  “La terrasseta Namasté” als jardins de Can Castells Centre d’Art!

Fa uns anys que la Isabel es Actualment la Isabel és dinamitzadora  cultural a l’Espai Cultural Les Muses de Casablanca

Ens ha explicat quines son les seves funcions en aquest Espai Cultural. A més de les activitats lúdiques, fan cicles de concerts. Més informació en el Facebook: Les Muses

I molt més!!! Us convido a escoltar aquesta conversa, que segur us captivarà des del primer moment!!

Fotografies de la seva familia!

Isabel, ha estat un plaer conversat amb tu! Et desitjo el millor!!!

A totes les persones que ens acompanyeu cada setmana, gracies per ser-hi! Fins el proper dimarts! Ens veiem per les ones!!

© Paky López
“Jo sóc Sant Boi”