Etiquetes

La nostra convidada d’aquesta setmana a Jo sóc Sant Boi,  fa anys que es dedica al mon de l’art. He tingut  el plaer de conversar amb la prestigiosa artista, Pilar Rosado!

Per escoltar l’entrevista, cliqueu en el reproductor:
Ir a descargar

Pilar Rosado es Llicenciada en Biologia per la Universitat de Barcelona l’any 1989.  Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona el 2010, amb un màster en Creació Artística per la Universitat de Barcelona el 2012. I Doctora en Belles Arts per la Universitat de Barcelona al 2015 per la tesi “Formes latents: protocols de visió artificial per a la detecció d’analogies aplicats a la catalogació i creació artística”!!!

L’any 1999 va obrir l’Acadèmia de dibuix i pintura Forma juntament amb la seva mare, i ha combinat la docència amb la pràctica artística!


Podem llegir a la seva web: La història de l’acadèmia va començar al desembre de 1999. Un projecte tan desitjat havia d’iniciar abans de la fi de segle.

A l’escola treballem perquè cada alumne trobi el seu “manera de fer” en les diferents etapes del seu aprenentatge. Apliquem un ensenyament individualitzat i integral (dibuix, color, composició, clar-fosc …) treballant amb tècniques i materials diversos.

També hem parlat de les exposicions que fan anualment tots els  alumnes a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer de Sant Boi!

Fotografies cedides per Pilar Rosado!

El passat 24 d’abril es va inaugurar a “La Saleta” del CCCA Can Castells Centre d’Art, l’exposició de videoart de la  Pilar Rosado “Topografies Digitals” . Una exposició que ens parla de la relació que l’artista vol mostrar-nos entre l’Art i la intel·ligència artificial… La podeu visitar fins el 3 de Juny!

Xarxes Socials:
Pàgina web: Pilar Rosado
Facebook: Pilar Rosado
Twitter: pilarrosado (@piroro18)

La pàgina web de l’acadèmia: www.academiaforma.es
Facebook: Academia Dibujo y Pintura Forma

Pilar, ha estat un plaer conversar amb tu!   A totes les persones que ens acompanyeu cada setmana, gracies per ser-hi! Fins el proper dimarts! Ens veiem per les ones!!

© Paky López
“Jo sóc Sant Boi”