Etiquetes

Aquesta setmana he tingut el plaer de conversar amb una nova veu santboiana. En Josep Puigdengolas, 2n tinent d’alcaldia. Ciutat Sostenible de l’Ajuntament de Sant Boi.

Per escoltar l’entrevista, cliqueu en el reproductor:
Ir a descargar

El nostre convidat d’avui es Diplomat en Gestió i Administració Pública per la UB i Llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració per la UB. Amant dels animals, de la natura… Li encanta viatjar!

A Jo sóc Sant Boi, ens agrada compartir sentiments i vivències amb el nostre invitat. Josep és un santboià que s’estima molt la seva ciutat! Avui hem conegut com va ser la seva infància. On vivia, com era Sant Boi quan era petit… Els seus records de la època del institut.

Hem parlat de la seva experiència laboral. Josep conviu entre la seva professió i el seu amor per Sant Boi. L’any 2011, amb només 29 anys, iniciava una nova etapa en la seva vida, assumint la Regidoria de Medi Ambient i Salut Pública a l’Ajuntament de nostra ciutat!

En aquesta segona legislatura, es Segon tinent d’alcaldia de Ciutat Sostenible de l’Ajuntament de Sant Boi. (Medi ambient, Entorn natural, Agricultura, Educació per la sostenibilitat, Eficiència energètica, Enllumenat públic, Residus municipals urbans, Protecció de la legalitat, Llicències mediambientals).

La setmana passada, vam llegir en un medi local que Josep Puigdengolas deixarà la política l’any 2019 i  per tant, no repetirà a les eleccions municipals. En el seu escrit, entre altres,  ens comenta que “aquest moment és precisament el millor per iniciar el sa i bon camí de la retirada.” “Sento que necessito canvis i que vull tenir l’oportunitat de desenvolupar-me professionalment més enllà de la política”…

I moltes més coses que descobrireu al llarg de l’entrevista!

Fotografies amb la seva familia –

Fotografies per el record! Cedides per Josep Puigdengolas

 

Els seus viatjes…

Un gran amant dels animals! Els seus gats!

Josep, et desitgem el millor! Gràcies per formar part de la família de Jo sóc Sant Boi!

A totes les persones que ens acompanyeu cada setmana, gracies per ser-hi! Fins el proper dimarts! Ens veiem per les ones!!

© Paky López
“Jo sóc Sant Boi”