Etiquetes

Aquesta setmana a Jo sóc Sant Boi, hem parlat d’emprenedoria. He tingut el plaer de conversar amb Josep Reina, que ens ha parlat del projecte Fanmi! Un projecte creat per ell i la Cristina Pintor que ha estat seleccionat  en la 4ª Llançadora d’Emprenedoria de Coboi!

Per escoltar l’entrevista, cliqueu en el reproductor:
Ir a descargar

https://i1.wp.com/www.ensantboi.com/agenda/imagen/16_botones/16_220_barrio_cooperativa_santboi_2.jpg
Foto: ensantboi.com

En Josep sempre ha viscut a  Sant Boi. Fill de pare obrer i mare gelatera, la infància del nostre convidat va transcórrer entre gelats i llaminadures, en el barri de la Cooperativa.

https://cdn.pixabay.com/photo/2014/12/30/11/55/office-583841__340.jpg

Administratiu d’estudis, ens ha comentat que la seva carrera laboral va començar l’any 2002 com a venedor de productes d’informàtica. El dia a dia li va anar instruint  en el tema i també l’hi va ajudar l’esclat de l’era digital, els ordinadors portàtils i la telefonia mòbil.

A més en Josep, ens ha parlat de la seva estada a Londres!  “Amb tan sols 21 anys em quedava molt per descobrir i vaig prendre una important decisió que marcaria un abans i un després, marxar a Londres. Amb aquesta ciutat sempre mantindré un vincle especial, em va ensenyar un nou idioma, a treure’m les castanyes del foc i que la família no és només de sang.”

Hem parlar de Fanmi. Ens ha comentat quines eren els seus objectius a l’hora de crear aquest interessant projecte!  “Trobem que les famílies pateixen una manca d’informació d’activitats culturals, d’oci i serveis al Baix Llobregat. Moltes famílies poden sentir-se soles i aclaparades en determinats moments. Poder interactuar amb altres famílies, quedar entre elles i realitzar activitats dirigides per als petits o al conjunt de l’àmbit familiar pot resultar un suport fonamental. A més és indispensable que les famílies coneguin espais adaptats per a elles, on sentir-se més còmodes.”

“Amb Fanmi volem facilitar espais de qualitat adequats a les famílies, apropar la informació d’activitats infantils i familiars i potenciar les interaccions entre famílies, promovent un ambient de col·laboració i suport mitjançant una comunitat online.”

Hem parlat de les xarxes socials. Una eina molt important en aquest projecte! Aquestes son les de Fanmi:

Web de Fanmi

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSOTH4W6Ndc-MTJknrLJtNlWaqFB2-ouzurHue0DgITYlG1PRs0IQ

Facebook de Fanmi

Resultado de imagen de twitter

Twitter de Fanmi

Podeu trobar més informació dels dos fundadors de Fanmi, el Josep i la Cristina,  en el següent link:   Cristina Pintor i Josep Reina  

Fotografies familiars cedides per en Josep i la Cristina:

Josep, Cristina, us desitjo el millor en aquest projecte! Fins sempre!!!

Ens veien per les ones!

© Paky López
Jo soc Sant Boi 2017