Etiquetes

Aquesta setmana he tingut el plaer de conversar amb el santboià Xavier Sánchez, dissenyador gràfic, fotògraf, videògraf, community manager i tècnic de màrqueting on-line.

Per escoltar l’entrevista, cliqueu en el reproductor:

Ir a descargar

En aquest programa, ens agrada conèixer als nostres convidats de ben a prop, des de la infància. En Xavier ens ha explicat com era de petit, les seves vivències… del col·legi, de l’institut…

En la presentació del seu perfil al seu bloc “El marge comunica” en Xavier ens diu “…em considero una “navalla suïssa” en l’àmbit de la comunicació: dissenyo, redacto, fotografio, entrevisto, interactuo a les xarxes…” Hem començat l’entrevista parlant de quan es va adonar que volia ser dissenyador gràfic!

En aquests moments en Xavier treballa com a freelance en el món de comunicació. Ens ha comentat quina es la labor del Community Manager. Què és el primer que fa quan inicies un nou projecte,  com crear una estratègia de Màrqueting Digital…

En Xavi Sánchez també es dedica al vídeo màrqueting, especialment centrat en els vídeos i estratègies per a grans, mitjanes i petites empreses.

Com a professional 2.0, en Xavier està present a Internet. Aquestes son les seves Xarxes Socials:

Facebook: El marge Comunica
Bloc: El marge comunica
Twitter Xavier Sánchez

Li agrada viure i estimar…. La música li apassiona! Es un autèntic melòman!!! Estima  la Natura i la història més properes. Li agrada divulgar el patrimoni històric que té més proper.

Fotografies per el record cedides per Xavier Sánchez

https://i0.wp.com/www.3dpideas.net/uploads/2/4/8/3/24835733/afoboi-con-texto-300_1_orig.png

També hem parlat d’un record, on jo també hi era. Ens hem traslladat a l’any 2008 i hem recordat quan vam fundar l’associació fotogràfica AFOBOI. En Xavi, va ser qui va dissenyar el logotip d’aquesta agrupació fotogràfica. A la foto els fundadors.  D’esquerra a dreta Xavier Sánchez, Mingo Ortega, Paky López, Dani Carrillo i Julio Pulido!

I molt més que descobrireu al llar de l’entrevista!

Xavi, ha estat un enorme plaer conversar amb tu! Et desitjo el millor!!

A totes les persones que ens acompanyeu cada setmana, gracies per ser-hi! Fins el proper dimarts! Ens veiem per les ones!!

© Paky López
“Jo sóc Sant Boi 2017″