Per tancar aquesta temporada de Jo sóc Sant Boi, he tingut el plaer de conversar amb l’Isaac Carrasco, veterinari, Llicenciat a la Universitat Autònoma de Barcelona!

Per escoltar l’entrevista, cliqueu en el reproductor:
Ir a descargar

Isaac va néixer a Sant Feliu i segueix residint en aquesta població. No obstant això, porta 13 anys treballant a Sant Boi en la seva clínica veterinària, per tant, també se sent fill adoptiu de  nostra ciutat! Avui hem conegut com va ser la seva infància… Els seus records de l’institut.

Pràcticament a tots els petits els agraden els animals. De petits nostra ment s’enriqueix admirant i observant les coses belles i gaudint d’elles. Sens dubte, els animals ho són. Per això, des de la infància tenim un instint que ens porta a estimar-los. Isaac,  ens ha comentat que des de petit tenia molt clar que volia ser veterinari, pel seu gran amor pels animals !!

Ens ha comentat per què va triar dedicar-se al animals més petits. A més,  l’Isaac es membre  del Grup de Dermatologia d’AVEPA, de l’European Society of Veterinary Dermatology (ESVD).  També hem parlat per què va triar l’especialitat de dermatología!

Ara fa 13 anys, juntament amb uns companys  de carrera, l’Isaac va venir a Sant Boi i van muntar CNR Veterinaris. Una clínica veterinària que  neix amb l’única finalitat de la millora contínua en la cura de les mascotes. Han anat evolucionant any, rere any, per oferir un servei el més complet possible i sempre d’alta qualitat.

Més informació: CNR – CLINICA FELINA Y CANINA

També hem parlat d’un tema molt preocupant, l’abandonament dels animals!

I molt més que trobareu al llarg de l’entrevista!!!

Xarxes socials:
Web CNR Clinica veterinària
Facebook CNR Clinica veterinària

Fotografies de CNR Clínica Veterinària by PL

Fotografies per el record, cedides per Isaac Carrasco

“Cliqueu per veure les fotos en alta resolució”

Isaac, gràcies per compartir aquest programa amb tots nosaltres! Et desitjo el millor!!!

Jo sóc Sant Boi abaixa el teló fins la propera temporada! Gràcies per acompanyar-nos cada dimarts! Que tingueu un molt bon estiu! Us esperem al setembre!!!
Una molt forta abraçada!!

© Paky López
“Jo soc Sant Boi 2017