Etiquetes

Comencem la quarta temporada de Jo sóc Sant Boi! He tingut  el plaer de conversar amb José Manuel Gonzalez, Regidor de Cultura, Manteniment de proximitat i Coordinació de consells de districte. Regidor del Barri de Camps Blancs i del Barri de Casablanca.

Per escoltar l’entrevista, cliqueu en el reproductor:
Ir a descargar

 

El José Manuel, que va néixer a Barcelona,  al Barri del Raval, però es un santboià d’adopció. Com es habitual en aquest programa, ens agrada endinsar-nos en la infantessa, en la joventut…, les seves aficions… dels nostres convidats i convidades!!!  Hem parlat de records!!!

Sempre ha estat una persona molt inquieta, amb uns ideals molt definits, Des de ben jove ha estat implicat en diferents entitats de nostre municipi!

Va accedir per primer cop al consistori de Sant Boi l’any 1983 i fins avui!

Hem parlat de quines són les grans línies de treball que es va  marcar a curt i mitjà termini per aquesta legislatura. Per a ell, el contacte amb la gent, sortir al carrer,  es prioritari!

Sant Boi, es una ciutat que respira cultura! Exposicions, dansa, música, art en general, festes populars, tradicions… Som un poble amb una gran identitat pròpia!

Hem parlat de l’Altaveu, que tot just s’ha celebrat en la nostra ciutat!

I molt més…

Fotografies per el record, cedides per José Manuel!

José Manuel i els seus fills!!

“Sóc pare de la Sílvia i el Mario, als que acompanyo cada matí a l’escola pública Amat Verdú. Hem parlat de la seva família!

Gracies José Manuel!!! Ha estat un plaer compartir amb tu la teva passió per la Cultura… per la vida!!!

Fins el proper dimarts! Ens veiem per les ones!!

© Paky López
“Jo soc Sant Boi”