Etiquetes

Aquesta setmana he tingut l’enorme plaer de conversar a la Maite Ferré, infermera i directora de “Residencial La Colònia”. Una Residencia d’avis i avies, on  s’acompanya a les persones des del respecte, amb molta empatia… Com ens ha comentat la Maite,  “validant les seves emocions, donant sentit al seu dia a dia, reforçant les seves potencialitats, prioritzant la seva dignitat amb calidesa i des del cor, tenint en tot moment present la seva història de vida, única i irrepetible.”

Per escoltar l’entrevista, cliqueu el reproductor:
Ir a descargar

La Maite es de Barcelona. Per conèixer una mica millor a la persona, hem parlat de quan era petita.

Hem parlat de records, dels seus estudis… ens ha comentat que des de sempre, tenia molt clar que volia ser infermera!! No hi ha dubte, que la seva professió es vocacional!! Per poder pagar-se la carrera, des de molt jove, Maite va combinar feines i estudis. Entre altres, la Maite va treballar en una peixateria!!

El basquet ha estat una gran passió a la seva vida. A jugat aquest esport dels 6 als 36 anys!

Ens ha comentat, com va sorgir el projecte de Residencial La Colònia. Hem pogut conèixer de primera mà, com van ser els seus inicis!!

Projecte que, des de la direcció i el conjunt de tots els treballadors de Residencial La Colònia, té en ment el màxim benestar de residents i usuaris. Ens ha explicat quines son les senyes d’identitat de “la Resi”!

També hem parlat del centre i dels aspectes que destacaria. Com són les seves instal·lacions, quines activitats es realitzen a la residencia, com es el dia a dia!!

Per a moltes persones, la tercera edat és un moment molt delicat de la seva vida. Es troben en una etapa on s’enfronten amb un nivell de dependència que abans no tenien i tenen que ingressar en una residencia. La Maite es ha comentat es passos que donen per conèixer a un nou o nova resident!

Hem parlat d’una part molt important a l’hora d’ingressar a un familiar a una residencia. Si ha canviat la mentalitat en les últimes generacions amb el concepte d’asil i el sentiment de vegades de culpabilitat per “abandonar” a un familiar en un Centre! A “la Resi” tots i totes son una gran familia!

També hem parlat del meravellós equip de Residencial la Colònia!

Tenir cura, atendre, comprendre i donar afecte a la gent gran no és una feina fàcil!!  Cal tenir un cor molt fort i molta empatia per treballar amb gent gran! A “la Resi” ho trobareu perquè no es una residencia, es una casa, amb una gran família, on reben molt d’afecte!!


Xarxes Socials

Web Residencial La Colonia “La Resi”

Facebook Residencial Colònia GÜell “La Resi”

“La Resi, aqui i ara, una actitud”!  

Fotografies: Fotografies per el record, cedides per Maite Ferré

Maite es una dona molt familiar!!!

Maite, et desitjo el millor ara i sempre!

I per tota la familia de “La Resi”, us envio una gran abraçada!!!

Fins el proper dimarts!!! Ens veiem per les ones!!

© Paky López
“Jo sóc Sant Boi 2017″