Etiquetes

El nostre convidat d’aquesta  setmana a Jo sóc Sant Boi,  fa anys que s’hi dedica al mon  de  la  gastronomia.   He tingut   el  plaer de  conversar  amb el prestigiós xef santboià Alberto Alguacil!

Per escoltar l’entrevista, cliqueu en el reproductor:
Ir a descargar

Des de petit, l’Alberto ha viscut  envoltat  dels  sabors  de la cuina, ja que els seus pares  hi   treballaven  en restauració! Els  caps de  setmana i  sempre que  podia, anava a  ajudar als seus pares i com   que el batxillerat no l’acabava de convèncer, va trobar feina en un restaurant de nostre ciutat i aquí va començar la seva passió per hi dedicar-se professionalment!

Alberto Alguacil  es  un xef  amb una  amplia  trajectòria  professional! Ha fet el seu aprenentatge  en  el  món de  l’alta  cuina  i coneix  els secrets i el grau d’exigència dels restaurants  que  porten el segell d’un xef de renom. Ha treballat entre altres, amb  els  Germans  Roca,    amb  Santi  Santamaria  a  Can Faves,   amb  Abellán al restaurant de l’Hotel Wella, com a xef al  restaurant El Cercle i molt més que anireu descobrint!

Un  bon  dia,  decideix començar el seu propi camí en el sector, i de la mà de la seva família, obre el seu propi restaurant, “El Pou de la Beleta”.

En  el  Pou de la Beleta  podeu  trobar el  menú diari,  els  menús  de temporada, el menú  de  cap  de setmana i la carta. Tot amb una relació qualitat preu immillorable, pel gran nivell de cuina que ofereix!


L’Alberto  s´estima  els  productes  de   la terra, i   això s’aprecia en els seus plats!  Cuina   autèntica  de  mercat, on  no  hi   falten, fins  i   tot,  les     fruites i verdures procedents del poble.  “La nostra  cuina  està elaborada amb productes de qualitat i proximitat de km0. Del mercat als nostres fogons” ens diu l’Alberto!!!

Ubicat al Carrer Lluis Castells, 37 a Sant Boi de Llobregat, El Pou de la Beleta és un local agradable i acollidor!

Xarxes Socials

Web del restaurant: El Pou de la Beleta

Facebook del restaurant: El Pou de la Beleta

Fotografies per el record, cedides per l’Alberto!

I molt més… ja sabeu, “clic” al reproductor!

Fins el proper dimarts!!! Ens veiem per les ones!!

© Paky López
“Jo sóc Sant Boi 2017″