Etiquetes

Aquesta setmana he tingut el plaer de conversar amb Araceli Gámez, fotògrafa professional!

Per escoltar l’entrevista, cliqueu en el reproductor:
Ir a descargar

Pintura d’Araceli per els seus pares

En aquest programa ens agrada compartir sentiments i vivències dels nostres convidats i convidades, i com és habitual, hem parlat del factor humà! Araceli va néixer en un poblet de Granada!  A l’edat de deu anys, va venir a viure a Sant Boi.

També hem parlat dels seus inicis en el món laboral com administrativa!

La nostra invitada ens ha explicat com van ser els seus inicis com a professional en el món de la fotografia i com va sorgir la idea de fotografiar bebès!

Les sessions de bebès les realitza en el seu estudi privat i molt familiar a Sant Boi. Araceli ens ha comentat que les sessions de fotografies de nounats, cal realitzar-les abans dels 15 dies de vida.

Durant aquests primers dies de vida, el bebè dorm de forma més profundament i per això és l’ideal per a aquest tipus de sessió.

Així mateix, el seu estudi està especialitzat en fotografia d’embarassades en totes les etapes del seu embaràs!  Cada reportatge és una experiència única i irrepetible.

També hem parlat de quin tipus fotografia prefereix fer, a part de la professional, i ens ha comentat de li encanta captar amb la seva càmera la natura i fer macros!

I molt més…


Xarxes socials

Web Araceli Gámez Fotografia
Facebook Araceli Gámez fotografia 

Fotografies per el record!

Fotografies cedides per Araceli Gámez

Araceli, ha estat un plaer conversar amb tu i et desitjo que es compleixin tots els teus somnis!

Fins la propera setmana! Ens veiem per les ones!!!

© Paky López
“Jo sóc Sant Boi 2017″