Etiquetes

Avui tinc el plaer d’estar en companyia de Francisco Jimenez, empresari de nostre ciutat. La seva empresa Plastificados GPM va néixer l’any 1995. GPM es una indústria dedicada als acabats gràfics, (envernissat, plastificat, stamping, relleus, etc …)

Per escoltar l’entrevista, cliqueu en el reproductor:

Ir a descargar

En aquest programa ens agrada compartir sentiments i vivències amb els nostres invitats i invitades, per tant hem parlat del factor humà d’en Francesc. Va néixer a Granada i a l’edat de quatre anys, van venir a viure a Catalunya.

Plastificats GPM va néixer a 1995. Indústria dedicada als acabats gràfics, envernissat, plastificat, stamping, relleus, etc … En Francesc ens ha comentat com van ser els seus inicis… quin és el perfil de la companyia, i  quina es la seva principal activitat!

A GPM tenen un equip propi per el control de qualitat de totes les produccions, amb comprovació dels resultats exigits, segons exigències sol·licitades per cada client i aplicant les normes adequades en cada cas.

Plastificados GPM ha evolucionat al mateix ritme que les exigències del mercat, investigant, desenvolupant i assessorant als seus clients per la millora de les seves idees o projectes, i oferint solucions tècniques innovadores sobre les seves necessitats. En Francesc ens ha comentat quin es el procés des de que arriba el acabat gràfic, fins que surt de la seva empresa!

Informació empresa:

Carrer Andorra  (PG.FONOLLAR SUD), 15 – 08830 Sant Boi Llgat.
Telèfon: +34 936400102

I moltes més coses que anireu descobrint…!

Fotografies per el record cedides per Francesc Jiménez!

Francesc, moltes gràcies per compartir amb tots nosaltres, les teves vivències!

A totes les persones que ens acompanyeu cada setmana, gracies per ser-hi! Fins el proper dimarts! Ens veiem per les ones!!

© Paky López
“Jo sóc Sant Boi 2017″