Etiquetes

Aquesta setmana he tingut el plaer de conversar amb la santboiana Laia Gimeno, per parlar de la seva gran passió, l’Art!

Per escoltar l’entrevista, cliqueu en el reproductor:
Ir a descargar

-Per conèixer una mica millor a la persona que hi ha darrera dels seus dibuixos, hem parlat de records. Dels espais de la seva infantesa, els llocs on jugava, els amics, els estudis…

Academia de dibuix

Retrat del seur cosí fet amb ll anys

La Laia ens ha comentat que la seva  inquietud per el dibuix va començar de ben petita. Als cinc anys ja dibuixava!

De molt jove va voler viatjar i conèixer mon i se’n va anar a viure una temprada a Uruguai. Va tornar a Sant Boi i va encaminar els seus passos com a Hostessa de vol.

Més tard, va viure una altre aventura!  Se’n va anar amb la seva parella a viure a Utrecht (Holanda) com Au pair, per millorar l’idioma!

Durant aquella estada,  la Laia va tornar a dibuixar i va fer un retrat del  seu tiet (en pau descansi) per regalar-li a la seva tieta. “Va ser un retrat molt impactant, d’un metre d’ample per 70 centímetres d’alt. Al penjar-lo a les xarxes socials em vaig quedar sorpresa de la reacció de la gent… em van demanar un encàrrec nou, i després un altre…”

Purissima 2017

La Laia es una dona amb moltes inquietuds artístiques, amb moltes ganes de sortir endavant amb la seva passió … l’art!

Xarxes Socials:
Web: Laia Gimeno Art
Facebook: Laia Gimeno Art

Recentment s’ha tret el títol Higiènic Sanitari, i el de Micropigmentació (maquillatge permanent) i està començant a endinsar-se en el món del tatuatge!

Fotografies familiars per el record (cedides per Laia)

La Laia es una dona molt familiar i molt amiga dels seus amics!!

Amb els seus dibuixos, la Laia ens explica històries, ens endinsa en el seu món. No deixeu de seguir la carrera d’aquesta magnífica artista.
Laia, et desitjo un munt d’exits artístics i personals! Una forta abraçada!

A totes les persones que ens acompanyeu cada setmana, gracies per ser-hi! Fins el proper dimarts! Serà l’últim programa de l’any!  Ens veiem per les ones!!

© Paky López
Jo sóc Sant Boi 2017