Etiquetes

Benvinguts, benvingudes a l’últim programa de l’any de Jo sóc Sant Boi. El vostre programa d’entrevistes a Ràdio Sant Boi! Veus de gent que fan ciutat!
Aquesta setmana he tingut el plaer de conversar amb el santboià Alberto Torné, fisioterapeuta i osteòpata amb una àmplia carrera en el sector.

Per escoltar l’entrevista, cliqueu en el reproductor:
Ir a descargar

Estudis

Va centrar els seus estudis envers la Fisioteràpia. Té una Diplomatura de Fisioteràpia a la FUB Manresa. A més te un Màster d’Osteopatia, un Postgrau en acupuntura aplicada al dolor articular i miofascial en la UIC i molt més! l’Alberto mai a deixat d’estudiar!

Amb un ampli currículum professional, l’Alberto ens ha comentat quina ha estat la seva trajectòria en el món de la Fisioteràpia Esportiva i quines han estat les seves funcions dins dels serveis mèdics del Fútbol Club Santboià i el Futbol Club Barcelona.

En  la actualitat, Alberto ha pogut complir el seu somni d’obrir la seva pròpia consulta de Fisioteràpia, Osteopatia i Acupuntura.

Hi han pacients que no poden anar a un centre de fisioteràpia, ja que el dolor que tenen se l’impossibilita. Alberto ofereix serveis a domicili de tractaments de fisioteràpia i osteopatia personalitzats i adaptat a les necessitats dels pacients.

Informació/Contacte

Telèfon contacte Alberto Torné    686.69.97.91
Facebook Alberto Torné

En quant a aficions, l’Alberto és un amant de l’esport, sobretot del futbol “sóc un apassionat m’agrada molt analitzar-ho, veure’l i jugar”…

També li agrada qualsevol tipus d’esport que practica diàriament, en contacte amb la natura (platja, muntanya). És un amant dels animals! I l’hi agrada molt llegir i continuar estudiant, com fa contínuament, sobre la seva professió!

A més a més li agrada viatjar, conèixer món, i sobretot gaudir de la seva família, amics i la seva gosseta!

Fotografies per el record cedides per Alberto Torné!

 

Alberto, ha estat un plaer conversat amb tu! Et desitjo el millor!!!

A totes les persones que ens acompanyeu cada setmana, gracies per ser-hi! Us desitjo una molt bona entrada d’any nou! Ens veiem per les ones!!

© Paky López
“Jo sóc Sant Boi”