Etiquetes

Aquest dimarts 13 de febrer de 2018, ha estat el dia mundial de la ràdio. I per commemorar aquest dia, he convidat al programa a un amic i company de ràdio, en Jeroni Terrés, conductor i realitzador de “Partitura de tarda”!

Per escoltar l’entrevista, cliqueu en el reproductor:
Ir a descargar

Com es habitual en aquest programa, ens agrada endinsar-nos en la infantessa, en la joventut…, dels nostres convidats i convidades!!!  Jeroni, va néixer a Barcelona, a Sants. Hem conegut com va transcórrer la seva infància!

A L’any 1969 arriba a Sant Boi, concretament a la Ciutat Cooperativa. Ens ha comentat com va ser aquest canvi de ciutat per un nen de nou anys i com va transcórrer els primers anys a la Coope!

Des de molt jovenet ha tingut inquietuds culturals i integradores en Sant Boi, i es sent Santboià de peus a cap.”

https://i1.wp.com/uesantboiana.com/IMAGES/LOGOS/uesantboaina-logo-1921.png

De sempre li ha agradat molt l’esport. Va practicar  rugbi on vaig jugar dos temporades a la U.E.Santboiana! A més va estar involucrat nou anys com a Delegat dels equipis de l’escola! També ha fet alguna pràctica atlètica i molt més!

“Aquestes fotografies son de la meva etapa “ciclista” El 11 de setembre de 1991…., abans de l’olimpíada, en la que Pascual Maragall m’explicava els projectes. Em va demanar la bici, per donar un volt i jo vaig aprofitar per agrair-li el condol que em va donar per escrit al meu pare (era Guardia Urbà de Barcelona)! Jeroni Terrés

En Jeroni va estat involucrat en la Creu Roja de Sant Boi,  on va fer el servei militar i va ser voluntari fins als 27 anys…

També ens ha comentat que es va casar amb la Roser Domingo a l’edat de 20 anys!

Formació Academica
Hem conservat sobre la  seva formació  acadèmica!  Va cursar els estudis primaris al Col·legi Cooperativa, i els secundaris en Salesians de Sant Vicenç dels Horts (Administració) la resta d’estudis ho va fer en l’Entitat Bancària en la que treballava…bàsicament financers….!

Resultado de imagen de formación academica

Li agrada la lectura des de ben petit, i actualment llegeix moltes biografies de compositors i intèrprets. Una altre gran passió per ell, es  la filosofia “concretament budista on vaig estar estudiant durant cinc anys, de la que actualment dono classes de meditació a Sant Boi”

I com no…la música clàssica i el jazz! La passió per la música per Jeroni Terrés és tan natural com respirar. Quan conversem del que l’apassiona, , puc observar que la música va més enllà de tot el que l’envolta!

Cada dimarts de les 16 a les 17 hores, just abans de que comenci Jo sóc Sant Boi, en Jeroni ens delecta amb grans compositors i compositores de música clàssica! De la seva mà, amb els seus coneixements, podem viatjar en el temps, amb el seu programa “Partitura de tarda”!

Enllaç Facebook:  Partitura de tarda

Fotografies per el record, cedides per Jeroni Terrés!

 

En Jeroni i el ciclisme!

Aquestes dues fotografies, son de la meva etapa “ciclista” el 11 de setembre de 1991…., abans de l’olimpíada, en la que Pascual Maragall m’explicava els projectes. Em va demanar la bici, per donar un volt i jo vaig aprofitar per agrair-li el condol que em va donar per escrit al meu pare (era Guardia Urbà de Barcelona)! Jeroni Terrés

Ha estat una entrevista molt emotiva! Plena de vivències i records! Jeroni, et desitjo el millor! Fins sempre!!!!

A totes les persones que ens acompanyeu cada setmana, gracies per ser-hi! Fins el proper dimarts! Ens veiem per les ones!!

© Paky López
“Jo sóc Sant Boi”