Etiquetes

Aquesta setmana he tingut el plaer d’entrevistar a la Núria Salán! La Núria Salán és doctora en Ciència dels Materials i Enginyeria Metal•lúrgica per la (UPC) i professora de Metal•lúrgia a l’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT) de la UPC.

Per escoltar l’entrevista, cliqueu en el reproductor:
Ir a descargar

Cada programa gira al voltant d’emocions, de sentiments, per això, ens agrada conèixer de primera mà, qui i com son els convidats que ens acompanyen cada setmana! El nostre convidat d’avui es santboiana, i l’he demanat a la Núria que fes un petit viatge en el temps i hem parlat de la seva infantessa. Per a la Núria, la seva família es molt important!

A més, ens ha parlat del Institut on va estudiar, i dels professors que van marcar la seva vida!

Ja, un cop en la universitat, ens ha explicat com es va decantar per la metal·lúrgia i com va transcórrer la seva  època universitària!

A més, hem parlat de la seva professió!  Hem viatjat amb ella, ens ha fet partícips de la seva vocació. Hem rigut… hem enyorat… ha estat una entrevista plena de vivències!

A més, entre altres premis rebuts al llarg de la seva carrer la Núria Salán, ha estat la guanyadora de la que és la segona edició del Premi Dona i Tecnologia de la Fundació Orange, un guardó que tracta de destacar la important feina de la dona en l’àmbit de la tecnologia, la innovació social i la comunicació.

Fotografies per el record, cedides per Múria Salán

Els hobbis de la Núria!

Quan la Núria ens parlava dels seus inicis en la metal·lúrgia, ens va comentar que havia fet una reixa. Tal com ens va prometre, aquesta es la foto que ens ha enviat!!! Merci!
Ha estat un enorme plaer conversar amb tu Núria! Et desitjo el millor!

A totes les persones que ens acompanyeu cada setmana, gracies per ser-hi! Fins el proper dimarts!  Ens veiem per les ones!!

© Paky López
Jo sóc Sant Boi 2018