Etiquetes

Aquesta setmana he tingut el plaer d’entrevistar a Yolanda Morcuendez i Rafael Martín, Tècnics de Transport Sanitaris, realitzant el servei d’emergències mèdiques. Els dos han fet un llarg recorregut professional, i porten anys treballant en el sector.

Per escoltar l’entrevista, cliqueu en el reproductor:
Ir a descargar

Yolanda, va començar com voluntària a la Creu Roja de nostre municipi! Rafael realitzant funcions de Auxili i Emergències a la  Creu Roja Castelldefels!

Actualment, tots dos treballen en ambulàncies Falck, realitzant el servei SEM, amb Base Assistencial Sant Boi de Llobregat.

Sens dubte és una professió molt vocacional, on cada servei és un món! El tracte amb el pacient que atenen, intentar que se sentin segurs… Aquesta complicitat que es dóna des del primer moment que estan amb ells, fins que arriben a l’hospital… no hi ha dubte que crea un vincle molt especial!

També ens han explicat els seus sentiments en un trasllat urgent, saber que moltes vegades, la vida d’una persona depèn d’ells!

Al llarg de la seva carrera professional, han fet intervencions, juntament amb altres companys com a bombers, policies… en diferents situacions d’emergències…..

Fotografies per el record, cedides per Yolanda i Rafael!

I moltes més experiències!!!

Yolanda, Rafael i el seu fill

Ha estat un enorme plaer conèixer a gent tan fantastica com vosaltres! Fins sempre!!!

© Paky López
Jo sóc Sant Boi 2018