Etiquetes

Aquesta setmana, he entrevistat a un santboià, apassionat de la vida i el que l’envolta, l’Israel Gordon,  Mestre de primaria d’educació Física i professional de la comunicació!

Per escoltar la entrevista, cliqueu en el reproductor:
Ir a descargar

En aquest programa ens agrada conèixer als nostres convidats des que eren petits. On vivia, a quina escola va anar, i poc a poc, arribar a l’adolescència … l’institut …

Amb un ampli currículum professional, l’Israel ha estat Monitor, Director de lleure, Director de l’espai juvenil EL CRIT, Director publicacions i fanzines varis… Actualment es Mestre de primària d’Educació Física a l’escola Casablanca.

Hem parlat extensament de l’Educació Física. Ens ha comentat que és la disciplina pedagògica, que mitjançant l’execució d’exercicis físics i la pràctica esportiva, ajuda als alumnes a un desenvolupament físic, emocional i social. És una excel·lent eina pedagògica, que permet un millor desenvolupament integral, individual i de companyia, en jocs d’equips!

A més de la seva professió, hem fet un tomb per altres àrees que formen part de la seva vida.  El TAI CHI, és un esport que forma part de la seva infància i adolescència, de la seva vida!

També hem parlat de música! Li encanta!!! Fa uns anys, va cantar primer en solitari, després va formar part del grup Blood cherry blossoms!

Blood cherry blossoms a Youtube

Vídeo realitzat per Carlos Cercós, a l’Ateneu Santbioià!

A més l’Israel, es Professional de la Comunicació! Es el director del programa “El momento Inútil”, que s’emet de dilluns a dijous de les 18 a les 20 hores,  a Ràdio Sant Boi!

Xarxes socials del programa

https://elmomentoinutil.wordpress.com/

https://www.facebook.com/momentoinutil/

https://www.instagram.com/elmomentoinutil/

També forma part del programa “Ecos de lo remoto”  de Onda Madrid -Telemadrid-

Fotografies per el record cedides per Israel Gordon

Isra, ha estat un enorme plaer conversar a tu!!! Gràcies per formar part de la familia de Jo sóc Sant Boi! Una forta abraçada!!

A tots i totes el que ens acompanyeu cada setmana, gràcies!!!! Fins el proper dimarts! Ens veiem per les ones!!

© Paky López
“Jo soc Sant Boi”