Etiquetes

Aquesta tarda tinc el plaer d’estar en companyia de Miguel Gómez i Alejandro Caballero, ells son components de l’Associació juvenil de Teatre Always de Sant Boi!

Per escoltar l’entrevista, cliqueu en el reproductor:
Ir a descargar

Els nostres convidats d’avui son molt joves, però fa anys que coneixen el mon del teatre! Ens han explicat la seva historia… què els hi va motivar per estudiar art dramàtic…!

Ens han comentat quin va ser  el punt de partida de Always, és a dir, quan i com comença a gestar-se l’associació juvenil de teatre, amb seu a Can Massallera!

Al mes d’octubre de 2017 van estrenar Shrek el Musical! Aquest diumenge 8 d’Abril a les 18 hores,  tornen a Can Massallera per oferir-nos de nou aquet magnífic musical per a tots els públics!!

Encara no teniu entrades?
Podeu reservar-les o comprar-les per anticipat enviant un mail a alwayscompanysb@gmail.com, trucant al 654460730, o a Can Massallera de 17h a 20h de dimarts a divendres d’aquesta setmana. Us en quedareu sense?

També hem parlat de les properes obres que preparen per maig i juny! Kràmpack i La espiral del silencio!

Xarxes socials
Facebook: Always
Twitter: Always
Instagram: Always

El Teatre és com un virus que quan t’hi exposes se t’acaba encomanant. Nosaltres us volem contagiar a tots! Always

I nosaltres volem contagiar-nos! Us desitjo el millor!!

A totes les persones que ens acompanyeu cada setmana, moltes gracies per ser-hi! Ens veiem per les ones!!! Sigueu feliços!!

© Paky López
Jo sóc Sant Boi 2018