Etiquetes

Aquesta setmana he tingut el plaer de conversar amb José Ángel Carcelén, 1r Tinent d’alcaldia. Territori i Desenvolupament econòmic de l’Ajuntament de Sant Boi.

Per escoltar l’entrevista, cliqueu al reproductor:
Ir a descargar

 

Foto: Ayuntamiento Casas de Juan Nuñez

A “Jo sóc Sant Boi” ens agrada compartir sentiments i vivències amb els nostres invitats i invitades, per tant hem començat pel factor humà de José Ángel! Va néixer a Casas de Juan Núñez província d’Albacete. Hem parlat entre altres, de la seva excel·lent gastronomia!

La seva mare era mestra i el seu pare ATS, i es traslladen a Catalunya a l’edat de quatre anys. Va viure a Vilobí del Penedès, Cornella i dos anys més tard, van venir a viure  a Sant Boi al Barri de Marianao. Hem parlat de records…

https://www.femturisme.cat/_fotos/pobles/general/137-Sant-Boi-de-Llobregat.jpg

Sempre molt vinculat amb activitats de Sant Boi, José Angel va ser monitor de l’esplai juvenil Mim. També va treballar durant un breu període de temps,  a l’Escola Taller Muntanya de Sant Ramón…

Va realitzar estudis superiors d’Enginyeria Tècnica Agrícola, a l’Escola Industrial de Barcelona, en l’especialitat de Indústria agroalimentària.

Quan estava estudiant Tècnica Agrícola, els van aprovar un projecte per muntar una Escola de Natura i animació del Lliure a Besalú, muntant una cooperativa. Van ser uns innovadors en aquest terreny. Ens ha comentat quina va ser la filosofia de la cooperativa cap a l’entorn i la natura…

Resultado de imagen de ricardo caballero ajuntament sant boi

Uns anys més tard, va entrar a treballar a l’Ajuntament de la nostra ciutat. Ens ha explicat quines són les seves funcions a la Regidoría de Territori i Desenvolupament econòmic de l’Ajuntament! Hem parlat  què destacaria d’aquesta professió i què és el que més valora del seu treball.

I per finalitzar aquesta agradable entrevista, hem conversat de Ràdio Sant Boi! Ha estat un llarg recorregut fins arribar a aquestes noves instal·lacions! I José Ángel ha tingut un paper molt important!

Fotografies per el record… Cedides per José Àngel
(probihida la seva reproducció en altres medis)

Parc agrari

I molt més…

José Angel, ha estat un enorme plaer conversar amb tu! Et desitjo que es compleixin tots els teus somnis per a la ciutat i per a tu!

Fins el proper dimarts! Ens veiem per les ones!!!

© Paky López
Jo sóc Sant Boi 2018