Etiquetes

Aquesta setmana, hem gaudit de l’últim programa de la quarta temporada de Jo sóc Sant Boi a Ràdio Sant Boi! Hem estat en companyia d’Oscar Cobo, un jove emprenedor santboià, bussejador professional i propietari del Centre de Busseig  “Buceo Hispania Barcelona“!

Per escoltar l’entrevista, cliqueu en el reproductor:
Ir a descargar

Hi ha una professió que sempre m’ha apassionat i es la de bussejador! Potser per que s’associa directament amb el mar, i la imatge més recurrent que hem ve a la meva ment,  és d’una immersió entre peixos de colors, el fon marí,  aigua cristal·lina, el silenci…

Però no cal que aquesta tarda ens desplacem al mar per gaudir d’aquestes meravelles! Tinc el plaer de poder entrevistar a un excel·lent bussejador professional, en Oscar Cobo!

L’Oscar ens ha parlat dels seus inicis, de la seva historia amb el mar, de la seva primera immersió…  De quan decideix que vol fer d’aquesta passió per el mar, la seva manera de viure professionalment!

Hem conversat de quins estudis son necessaris, per poder ser bussejador professional. Aquest son els que Oscar ha fet: Tècnic superior en Animació d’Activitats Física Esportives, Màster Instructor de PADI, Trainer de EFR, Tècnic esportiu Nivell II de Busseig, Patró portuari, Socorrista Creu Roja aquàtic i terrestre, entre altres…

Com us hem comentat, l’Oscar es el propietari del Centre de Busseig “Buceo Hispania Barcelona”! Ens ha parlat de quan decideix dur a terme aquest projecte, de les seves dades per poder anar-hi, etc… Podeu trobar tota la informació de contacte a la seva web, però igualment, us dono tota la informació:

Buceo Hispania Barcelona
¡Ven a bucear a Barcelona! Somos el único centro PADI 5 Star que ofrece todas las actividades en la ciudad. Aprovecha esta gran comodidad y no te quedes sin bucear.

“Nos puedes encontrar en el Puerto Olímpico, dentro de las instalaciones del Centro Municipal de Vela en el Moll de Gregal s/n – 08005 Barcelona”

Web: http://buceohispaniabarcelona.com/
Telèfon:    M: 685 33 77 88 – F: 672 70 22 94
Correu :  info@buceohispaniabarcelona.com

L’Oscar i la fotografia…

També hem parlat de fotografia! L’Oscar es fotògraf submarí!  Ens ha explicat com es va iniciar en la fotografia submarina. La seva formació és totalment autodidacta.

He vist les fotografies que publica al seu Instagram i es veu que la seva passió com a fotògraf, és poder captar la major bellesa possible, i de vegades,  mostrar fins i tot la vulnerabilitat del medi marí!

Sens dubte, poder fotografiar  la vida oculta del mar i dels oceans és un dels objectius de la majoria de fotògrafs submarins.

No hi ha dubte, que per poder treure una bona fotografia submarina,  és estimar el que s’està fotografiant, gaudir del moment, sense pressions, amb molta calma… ! L’Oscar ho sap i ho podem veure a les seves imatges!

Fotografies cedides per Oscar Cobo – Prohibida la seva publicació en altres medis

Xarxes Socials Oscar Cobo

Facebook: https://www.facebook.com/oscar.cobotraver
Instagram: oscar.bhb

També hem parlat del viatge que faran del 1 al 7 de desembre al Mar Rojo. Ens ha passat aquesta informació:
No te pierdas el próximo viaje al #marrojo junto a @bluetwo del 1 al 7 de diciembre! Es una gran oportunidad para ver auténticas maravillas marinas 😍 El viaje incluye algunos de los mejores pecios del mundo así como los mejores arrecifes del norte de la costa egipcia. Para más detalles, entra en el link 👉 https://bit.ly/2M5WRvK

Para ser feliz, lo primero que tienes que hacer es enamorarte de tu trabajo”!
Paraules de l’Oscar…! No hi ha dubte, que per l’Oscar la seva feina, es la seva gran passió!

Oscar, ha estat un enorme plaer conversar amb tu! Et desitjo el millor!

A tots i totes els que ens heu acompanyat en aquesta quarta temporada, us desitgem un bon estiu i una forta abraçada! Ens veiem per les ones!!

© Paky López
Jo sóc Sant Boi 2018