Etiquetes

Aquesta setmana he tingut el plaer d’entrevistar a Fernando Martínez, Tècnic de so de Ràdio Sant Boi:

Per escoltar l’entrevista, cliqueu el reproductor:
Ir a descargar

Hem parlat de records, dels seus estudis, de Sant Boi, de vivències…! Fernando es un apassionat de la ràdio, de la música i com ens ha comentat, del so! La seva vida està envoltada de música! Ens ha explicat com va sorgir en la seva vida aquesta passió!

Hem parlat de com va conèixer Ràdio Sant Boi cap a l’any 1982. I quan i com va sorgir l’oportunitat de formar part de la plantilla de la ràdio com a Tècnic de so!

Per que aquest i altres programes us arribin a través de les ones, es gràcies als companys que hi son a l’altre costat del vidre, ells son els Tècnics de so. En Fernando  ens ha comentat quines son les seves funcions tant a la ràdio, com a l’exterior.

 

Com hem comentat, la musica sempre a format part de la seva vida, hem parlat de grups, de solistes…

Escoltem la ràdio mentre fem un munt d’activitats. Ens serveix per entretenir-nos, per estar informats, per aprendre coses noves, per formar-nos una opinió, perquè la música ens acompanya, per desconnectar… Hem parlats dels seus records, dels companys… de Ràdio Sant Boi!

https://static1.laverdad.es/www/multimedia/201707/24/media/cortadas/freddie-mercury-montserrat-caballe-kEzD-U40417207906dR-624x385@RC.jpg

Dintre dels seus records, en Fernando ens ha explicat que va tenir l’oportunitat de treballar com enviat de la ràdio en l’enregistrament del vídeo de ‘Barcelona’, la ciutat i la cançó que van unir a Freddie Mercury i Montserrat Caballé!!!  Sens dubte, es un autèntic record per en Fernando!

En nostre company Fernando, es va posar davant el micròfon,  de la mà dels companys del programa “El Momento Inutil”, que li van convidar a formar part del seu grup amb l’espai “El baul de Fernando”.
“Nous artistes i petites (i grans) joies musicals per descobrir. Cada dijous a les 18,30h en Ràdio Sant Boi,  dins del programa El Momento Inútil”!

A més, aquesta temporada tenim un nou programa a la parrilla de Ràdio Sant Boi, “RockShow”! Es un programa de ràdio especialitzat en Rock, dirigit i presentat pel nostre company Fernando Martínez. Ho podeu escoltar tots els dijous de les 21 a les 22 hores al 89,4 de Ràdio Sant Boi!

Al mes de Maig d’enguany, Ràdio Sant Boi es va traslladar a uns nous locals al carrer Jaume I. Aquesta fotografia es del dia de la inauguració dels nous estudis!

I molt més…

Fotografies cedides per Fernando Martínez.

Xarxes Socials:

Instagram Rock Show  
Instagram El Baúl de Fernando
Facebook El Baúl de Fernando 

Fernando, ha estat un plaer conversar amb tu! Et desitjo el millor!!!

A tots i totes els que ens acompanyeu cada setmana, rebeu una  abraçada! Ens veiem per les ones!!

© Paky López
Jo sóc Sant Boi 2018