Etiquetes

Aquesta setmana he tingut el plaer d’entrevistar a l’Andrea Martínez, estudiant d’un Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’Il·luminació, Vídeo, DJ i So.

Per escoltar l’entrevista, cliqueu en el reproductor:
Ir a descargar

L’Andrea es santboiana i  té 17 anys.  Es una jove amb moltes inquietuds i una apassionada de la vida i de tot el que l’envolta!

En aquest programa ens agrada compartir sentiments i vivències amb les nostres convidades, per tant hem començat pel factor humà d’Andrea! Hem parlat de quan era petita, com era la seva vida quan vivia a Sant Boi!

També ens ha parlat de la seva mare i la seva avia. Aquestes dues dones son el seu puntal a la seva vida!

Des de petita, li apasionen les motos!!

…I els pirates!!

A més de parlar dels seus estudis, hem fet un tomb per altres àrees que formen part de la seva vida.  Fa uns anys la seva família va anar a viure a La Colònia Güell. Des de petita, l’Andrea forma part dels Diables de la Colònia.

Andrea és una apassionada de l’aigua, del mar! Ens ha parlat de que els seus avis, tenen un vaixell i els seus records de petita és el mar en tota la seva bellesa, el so de les ones, la suau brisa marina … “Quan estic en connexió amb el mar, el món en què vivim s’atura…”   També ha estat nedadora a la piscina! No hi ha dubte que forma un perfecte tàndem amb l’aigua!

Li agrada el món de la interpretació i el ball! El teatre forma part de la seva vida.

Cada any, forma part de la Festa Modernista de la Colònia Güell.

L’Andrea està molt implicada en les activitats del seu municipi! En aquesta imatge, un any que va fer el pregó a les Festes de la Còlonia Güell!

Fotografia per el record… la primera vegada que va fer de tècnic de so!

Com us he comentat, l’Andrea estudia Imatge i so. Des de fa un parell de mesos, forma part de Ràdio Sant Boi com estudiant en pràctiques!

Ha estat un enorme plaer conèixer a una noia tan fantàstica! Gràcies Andrea per aquesta entrevista tant emotiva! Et desitjo el millor!

A totes les persones que ens acompanyeu cada setmana, moltes gracies per ser-hi! Ens veiem per les ones!

© Paky López
Jo sóc Sant Boi 2018