Etiquetes

Aquesta setmana he tingut el plaer d’entrevistar al santboià David Murga, que estudia un Grau universitari de direcció cinematogràfica  a l’ECIB  Escola de Cinema de Barcelona!

Per escoltar l’entrevista, cliqueu en el reproductor:
Ir a descargar

Com es habitual en el nostre programa, hem començat conversant de la part humana de nostre convidat… Com va transcórrer la seva infància, hem recorregut amb ell els espais de la seva infantesa, els llocs on jugava, el barris on ha viscut…

També ens ha parlat de les seves aficions…

En David tu es un jove amb moltes inquietuds! Hem conversat dels seus estudis de cinema, de la música, del teatre, de la ràdio, de fotografia…

Hem començat parlant de la musica! Com es va iniciar, quan va sentir aquesta inquietud de tocar el piano… A la mitja part del programa hem pogut escoltar la cançó “El patio” amb veu de la Nina Mirez i en David Murga al piano! Un luxe!!!

També hem parlat del nostre mitjà de comunicació; la ràdio! David, va començar als huit anys de la mà de son pare en Miquel Murga, en aquest mon que tant ens apassiona!

El primer treball cinematografic, ho va fer amb un grup d’amics. Es van llançar a produir una web sèrie “El Viaje de Nuestras Vidas”. Ens ha comentat com va sorgir l’idea, en què consisteix…

Hem parlat dels curts que ha fet fins ara. He triat tres d’ells, “Ignorants”, “Punt i a part” i “365 dies”… En David ha sigut el director i productor i a vegades també es el guionista, però reconeix que la seva passió es la producció i direcció!

Ens ha parlat de la història d’aquests curts!  Com sorgeix l’idea. Quin és el missatge de cada un d’ells…  Què descobrirem en les seves histories…

Els premis obtinguts…!

A més hem parlat de la seva companyia cinematogràfica “Axé Films” amb la finalitat  de donar a conèixer els seus projectes cinematogràfics, oferir serveis d’ensenyança i per a la creació de material didàctic relacionat. La companyia ja ha realitzat diferents activitats!

Podeu veure els vídeos que hem mencionat en el link:Axé Films

Xarxes socials:
Facebook
Instagram

Fotografies per el record cedides per en David Murga:

I el temps ha corregut molt avui… s’han quedat moltes coses per preguntar, per dir-nos, per somiar… Però el missatge que hem tret de tot el que hem conversat, es que  “no hi ha dubte, que un curt permet explicar grans històries!” En David ho fa en cada curtmetratge que realitza!David, ha estat tot un plaer conversar amb tu i conèixer de la teva mà, aquest meravellós mon del cinema!!!

Ens veiem per les ones!!

© Paky López
“Jo soc Sant Boi 2018”