Etiquetes

Aquesta setmana he tingut el plaer de conversar amb el santboià Albert Aguilera, Llicenciat en ciències de la informació. Actualment es l’Editor del TNMIGDIA de TV3, responsable del bloc d’Esports.

Per escoltar l’entrevista, cliqueu en el reproductor:
Ir a descargar

Cada programa gira al voltant d’emocions, de sentiments, per això, ens agrada conèixer de primera mà, qui i com son els convidats i convidades que ens acompanyen cada setmana! Hem conegut com era l’Albert de petit, com es vivia a la seva Cope, els llocs on jugava… Ens comenta que va estudiar a l’Escola Josep Maria Ciurana

Es un apassionat del futbol i dels Esports en general!

Hem fet un repàs de la seva trajectòria professional. Treballa com a periodista a TV3 des de l’any 2001.  Va ser redactor d’Economia abans de fer de Cap d’Edició al Canal 3/24. Durant quatre anys va fer feines de sots-cap de la Secció de Societat i un cinquè com a responsable de la mateixa secció durant el cap de setmana. Al setembre de 2017  es va integrar al departament d’Esports de TV3 on ha treballat com a coordinador del programa “El Club de la Mitjanit” que s’emet conjuntament per Esport3 i Catalunya Ràdio.
Actualment es l’Editor del TNMIGDIA de TV3, com a responsable del bloc d’Esports.

A més es professor d’Imatge i Comunicació a la Fundació Llor en assignatures curriculars de 4rt d’ESO i 1r Batxillerat. Hem parlat del Llor News!
“Aquest projecte neix d’una assignatura optativa anomenada Imatge i Comunicació. Durant tot el curs, gestionaran una empresa real: un mitjà de comunicació. Llor News consta d’un conjunt de xarxes com Instagram, Facebook, Twiter i Youtube, cadascuna dirigida per un alumne. Consta també d’un departament de marketing, directors, presentadors…”

Es autor del llibre “Somnis, lluites i futur: la història de Ciutat Cooperativa i Molí Nou” de Sant Boi. El llibre vol reflectir “una manera de ser i el sentiment d’haver construït el barri, però també els canvis urbanístics i haver deixat de ser ciutat dormitori”.

El diumenge 22 d’abril d’enguany, més de 500 persones van assistir a la presentació del llibre que recull els testimonis de 150 entrevistes realitzades per l’Albert a veïns i veïnes del barri, tant a títol particular com a entitats i associacions. El pròleg de la presentació va anar a càrrec de l’actriu i cantant Dolo Beltrán, nascuda al barri.”

Xarxes Socials:

Facebook
Twitter 

Fotografies cedides per l’Albert Aguilera.
Vicències, records…

L’Albert ens a parlat de la seva família, la seva dona i les seves dos filles!

Dels seus amis…

Ens ha comentat que també l’interessa molt la política, tant d’àmbit local,  com catalana.

Albert, ha estat un plaer! Et desitjo el millor!

Fins el proper dimarts! Ens veiem per les ones!!!

© Paky López
Jo sóc Sant Boi 2018