Etiquetes

Aquesta setmana ha estat l’últim programa d’aquest any 2018 i hem volgut fer un programa especial, d’un tema que apassiona a molta gent. Hem conversat de l’Adopció dels animals de companyia.

Per escoltar l’entrevista, cliqueu en el reproductor:
Ir a descargar

He tingut el plaer d’estar en companyia de l’Elisenda Ribé, l’Andrea Robles, la Meritxell Ramoneda, el Cosme Petit, la Ariadna Petit i la Teresa Piñol! Aquestes persones tenen interessos comuns! Han decidit adoptar una mascota!

Veiem per internet, a les xarxes, a la televisió… que ha augmentat la consciència de l’adopció.  Però per desgracia,  la gent segueix abandonant…

A través de les persones que ens han acompanyat avui, hem conegut quins son els beneficis de compartir la vida amb un animal de companyia i com es converteix en un membre més de la família.

Adoptar un animal,  és assumir el compromís de mantenir-ho, alimentar-lo, cuidar-lo, respectar-lo, donar-li afecte i vetllar per la seva salut. Les nostres convidades i el nostre convidat, ens han parlat com va sorgir en ell i elles,  el sentiment, el desig d’adoptar una mascota!

Tots ells han adoptat en el RMAC (Refugi Municipal d’animals de companyia) de Sant Boi!  També hem parlat de com es tramita una adopció, Quin son els passos que han de seguir les persones  que vulguin adoptar!

Les persones que ens han acompanyat avui, ens han enviat fotografies de les seves mascotes! Sens dubte, es veu la complicitat i el amor que hi ha entre ells i elles!

L’Andrea i el Twist

El Cosme, l’Ariadna i El Rei

L’Elisenda i el Bruce

Meritxell, la Leidy i la Dakota

Una imatge de la Maritxell amb la seva parella i la seva futura filla “la Xenia”

La Teresa i el Rock

Vull donar-vos les gràcies per venir a aquest programa especial de Jo sóc Sant Boi! Ha estat genial compartir amb vosaltres, vostres vivències amb els peluts! També agrair la seva col·laboració a la Carmeta!

També vull enviar una forta abraçada  als Voluntaris i Voluntàries del Refugi! Sou genials!!!

No hi ha cap dubte, que tenir un gos o un gat et dóna felicitat i és ben cert  la pau que transmeten, quan ho veus confiat i tranquil al nostre costat! Els peluts ens donen cada dia lliçons de vida que cal tenir presents!

A tots o totes els que ens acompanyeu cada setmana, us desitjo el millor per el proper any! Sigueu feliços!  Ens  veiem per les ones!!!

© Paky López
Jo sóc Sant Boi 2018