Etiquetes

Primer programa de l’any 2019! Aquesta setmana he tingut el plaer d’entrevistar a Juan Antonio Tamayo, 3t Tinent d’alcaldia. Governança i Qualitat democràtica de l’Ajuntament de Sant Boi i Responsable polític de Ràdio Sant Boi i de l’Àrea de Comunicació.

Per escoltar l’entrevista, cliqueu al reproductor:
Ir a descargar

Juan Antonio és santboià i vivia amb els seus pares al barri de Casablanca. Hem parlat dels records de la seva infància, de la seva família, del seu barri, del seu entorn …

https://image.jimcdn.com/app/cms/image/transf/dimension=950x10000:format=png/path/s8c679da349c77ce9/image/i55ce1e8ef9255f34/version/1507282729/image.png

Va estudiar al Col·legi Sant Rafael del barri de Casablanca. Després va fer el Bup i  Cou a l’Institut Rubió i Ors.  Hem parlat de la seva època a l’institut. Segons ell, un temps que recorda amb molt d’afecte, on va fer bons amics.

Ens ha parlat de  la seva formació universitària. Juan Antonio és llicenciat en Geografia i Història a la Universitat de Barcelona.

Hem conversat sobre  la seva experiència professional  L’any 1985, un grup d’amics, munten una casa de Colònies infantils a Besalú. Era una Escola de Natura i animació del Lliure.  Ens ha comentat quina va ser la filosofia cap a l’entorn i la natura…

Juan Antonio ens ha comentat  quan va entrar a formar part de l’Ajuntament de Sant Boi “L’any 1991 Xavier Vila em va proposar crear el Gabinet d’Alcaldia i el 1995 ja vaig formar part de la llista del PSC i vaig entrar com a regidor.”

Des d’aquest any Juan Antonio ha assumit responsabilitats en Participació Ciutadana i Comunicació, en Manteniment de la Ciutat, en Urbanisme, en Igualtat i Actualment a Serveis Generals, Economia, Hisenda i Comunicació.

Ens ha fet una valoració del que ha passat en el nostre municipi en aquest últim any. Entre altres temes, ha fet esment al premi rebut com “Sant Boi Premi Ciutat Sostenible”! Sant Boi ha aconseguit el guardó en la seva “màxima categoria”, la que escull la ciutat més sostenible d’Espanya en la seva globalitat. Sens dubte, un gran reconeixement!

Gran amant de la natura i dels viatjes! La prioritat la seva familia!

Fotografies cedides per Juan Antonio Tamayo!

I per finalitzar aquesta agradable entrevista, hem conversat de nostre emissora! El trasllat de les instal·lacions de Ràdio Sant Boi al carrer Jaume I, ha estat un fet molt important, tant per als treballadors i col·laboradors de l’emissora, com per a la ciutat!

Hem conversat dels seus records, de les seves vivències, les seves inquietuds…  “Lo que más me enorgullece de mi actividad política es haber sido regidor del barrio de Casablanca.”

Juan Antonio, moltes gràcies per la teva companyia! Ha estat tot un plaer conversar amb tu! Una veu que fa ciutat!

A totes les persones que ens  acompanyeu cada setmana, gràcies per ser-hi amb nosaltres! Fins el proper dimarts! Ens veiem per les ones!!!

© Paky López
“Jo soc Sant Boi 2019”