Etiquetes

Aquesta setmana he tingut el plaer d’entrevistar a la santboiana Natalia Vázquez, dissenyadora gràfica i il·lustradora. El treball de Natàlia em va captivar des del primer moment en què la vaig descobrir!

Per escoltar l’entrevista, cliqueu al reproductor:
Ir a descargar

Per conèixer millor la Natàlia, hem començat la nostra entrevista pel factor humà de la nostra convidada! Amb els seus records, hem visitat els espais de la seva infància, els llocs on jugava … Ens ha comentat que va estudiar a l’Escola Llor!

Hem conversat de les seves hobys. Estudia ball des de molt petita, va començar a la curta edat de dos anys. Li encanta el ballet i té molt bons records de l’acadèmia i de totes les disciplines que ha fet.

Natàlia és de la Cooperativa i dins de les seves aficions, ens ha parlat de la percussió. Actualment està en el grup de la PercuCope a Sant Boi i en Toquikitoqui a la Colònia Güell.

Hem parlat de la seva formació. Llicenciada en Disseny Gràfic, sense parar de dibuixar, descobrint així el món de la il·lustració. La seva il·lustració és molt personal amb un estil propi!

A l’any 2015, va fer un Erasmus de sis mesos a L’ESAM design (École Supérieure des Arts Modernes) de Paris. Una època que recorda amb molt d’afecte!

Com il·lustradora freelance, Natalia ha fet innombrables treballs, molts d’ells per als EUA.

Podeu seguir el seu treball a través de les seves xarxes socials:

Instagram: https://www.instagram.com/navazquezga/
Web: www.nataliavazquezgarcia.com

A la meva pregunta de com realitzava les seves il·lustracions, ens va comentar: “Diuen que sóc una noia connectada a un iPad … Aquí és on faig la major part de la meva feina, m’agrada poder dibuixar en qualsevol moment!”

A més de dedicar-se al disseny i la il·lustració com a freelance, Natalia treballa en l’Estudi 1859, un estudi de disseny de Sant Boi que es dedica a diverses disciplines creatives, com a imatge corporativa, editorial, packaging, audiovisual i fotografia.

Ens ha parlat entre altres projectes de l’estudi, d’un treball que han realitzat l’equip de l’Estudi 1859 i que ha estat per a la Fira de la Puríssima 2018, pel Estand Municipal. Realment Natàlia a gaudit molt amb aquest projecte!

A la Fira de la Puríssima de 2018, Natalia també ha participat a l’estand “Mercat d’Art Jove” amb una parada amb algunes de les seves creacions! També hem de comentar-vos que ha rebut un premi com a “Millor parada de 2018”

Li he preguntat pels seus projectes de futur … “M’encantaria poder guanyar-me la vida sent il·lustradora. Poder obrir una botiga on poder treballar i vendre el meu art. Poder fer tallers i tenir un espai per ensenyar a nens i poder donar classes … ”

Fotografies per el record cedides per Natalia Vázquez

Amb les seves il·lustracions, Natalia ens explica històries, ens endinsa en el seu món.

Il·lustradora i dissenyadora de molt talent, té un estil personal i vibrant! No deixeu de seguir la carrera d’aquesta magnífica artista!

Natalia, moltes gràcies per estar aquesta tarda amb tots els oients de Jo sóc Sant Boi!

A totes les persones que ens acompanyeu cada setmana, moltes gracies per ser-hi! Ens veiem per les ones!

© Paky López
Jo sóc Sant Boi 2019