Etiquetes

Nova entrevista de Jo sóc Sant Boi! He tingut el plaer de conversar amb el Valentí Sésar. En Valentí es un dels organitzadors de la Mostra de Jazz de Sant Boi, i condueix dos programes a Ràdio Sant Boi!

Per escoltar l’entrevista, cliqueu en el reproductor:
Ir a descargar

En Valentí va néixer i veire a Barcelona. Amb 17 anys, arriba a Sant Boi amb el seus pares. Es un apassionat del basquet, i de jove jugava a la Unió Esportiva santboiana!

A nivell professional, ens ha comentat que va treballar com a comercial en una empresa de llençols i posteriorment va treballar durant molts anys a la Caixa Penedès. Primer a la oficina de Casablanca i després a la de la Plaça de l’Ajuntament. Els últims vint anys, com a Delegat de l’oficina.

Va ser precisament a la oficina de Casablanca on va conèixer al saxofonista Toni Solà. Vam parlar amb el Xavi Pérez i els tres van decidir tirar cap endavant el projecte de la Mostra de Jazz. El primer concert ho van fer per la Fira de la Puríssima, en un entaulat a la Plaça Catalunya!

Actualment, la Mostra de Jazz de Sant Boi es cel·lebra els mesos d’octubre i novembre. Podeu trobar concerts i una sèrie d’activitats paral·leles, repartits pels diferents barris de la ciutat i en els quals estaran representats un bon nombre d’estils i una selecció dels millors solistes tant nacionals com internacionals!

La Mostra de Jazz de Sant Boi, es tot un referent en el calendari d’esdeveniments musicals i culturals de la ciutat, que arriba cada any amb la tardor! Enguany celebraran la 28ª  Edició de la Mostra!

A més en Valentí es fundador del “Sant Boi Jazz Club”, que pretén difondre aquesta música, fent un concert mensual a Cal Ninyo!

També  hem conversat dels dos programes que condueix a Ràdio Sant Boi. “Jazz setmanal”.  Els divendres de deu a onze de la nit, el Valentí condueix un programa del mon del Jazz. Ens comenta i aconsella entre algunes de les millors interpretacions i composicions del jazz nacional i internacional!

Els dijous de deu a dotze de la nit  condueix Lluna Plena “Deixa’t emportar per l’influx de la lluna, amb una acurada selecció de música romàntica i pensaments que t’arribaran al cor”. Un programa que un cop ho escoltes per primera vegada, t’enganxa!!

Fotografies per el record cedides per en Valentí Sesar!

El Valentí es considera un humanista, ja que tot l’interesa!!

Gràcies Valentí per la teva companyia. Ha estat un plaer conversar amb una persona  que ens ha portat  el meravellós mon del Jazz! A més, hem descobert l’influx de la lluna i ens hem enriquit amb la saviesa de les seves paraules!

A tots els que ens acompanyeu per les ones, moltes gracies per ser-hi!!! Ens veiem la propera setmana!!! Sigueu feliços!!

© Paky López
Jo sóc Sant Boi