Etiquetes

Aquest dimarts he tingut el plaer de conversar amb el Pere Romero del Restaurant  Cal Vitus!

Per escoltar l’entrevista, cliqueu en el reproductor:
Ir a descargar

Com es habitual en aquest programa, hem conegut la part humana de nostre convidat. Els pares d’en Pere, la Brigida i el José, son d’Extremadura i van venir a viure a Sant Boi. Van tenir tres fills, els besons  José i Pere, i el Carlos.

Hem conegut com era el Pere de petit, com es vivia al seu barri… els seus records amb els pares i els germans, amb la seva familia!

Ens ha comentat quina va ser la seva formació acadèmica.  Va estudiar EGB al collegi Amat Verdú  i que va anar  a l’institut Rubio… Més tard va estudiar Administratiu… i molt més!

Hem fet un repàs de la seva trajectòria professional. Mentre cursava els seus estudis, va treballar de cambrer al Restaurant Cesalpìna i a Can Xixol. D’aquest últim restaurant guarda molts bons records i ens comenta que va aprendre molt!

També ens a parlat de la seva estada a la “mili” a Girona!

Va treballar primer com administratiu en una empresa de Barcelona, després en un negoci familiar, i més tard de nou com administratiu en una empresa de Esparraguera, fins l’any 2009, que va tancar aquesta empresa. “Començo amb el meu germà Josep, un nou projecte de vida a final del 2009 com a propietari del Restaurant Cal Vitus. I fins avui dia…”

També hem conversat d’un tema que li apassiona i es el futbol. En Pere va començar com entrenador de futbol a l’any 1998. “Començo al Sant Boi, després vindran uns quants clubs Marianao, Cinc Roses, Levante las Planes. Em trec els cursos d’entrenadors i coincideixo amb gent com Tito Vilanova o Robert Moreno.  Entreno durant uns anys al Marianao i després vaig passar al Cornella. L’any 2005 començo al filial del Marianao i a l’any següent com primer equip a Primera Catalana…”  Aquesta activitat, en Pere ho feia els cap de setmana!

Bé, i ara m’encantaria parlar-vos del seu restaurant Cal Vitus. El podeu trobar a la Rambla, 20 de nostre municipi. “Al casc antic!”

Cal Vitus es un restaurant acollidor per excel·lència! Quan entrem al menjador, ens atrau  els aroma de la cuina. Un restaurant molt acollidor, amb un ambient molt agradable, sempre en contacte amb els clients.

La seva gran aposta és la combinació d’alta qualitat, cuina de mercat i cuina tradicional. Compta amb diverses especialitats i productes autòctons i de temporada com la carxofa de diferents maneres: farcida, al forn…

Cal destacar els postres casolanes com el coulant, la tarta tatin…!

“Apostem por donar la màxima qualitat, la combinació de la cuina de mercat amb la cuina tradicional. Sempre mirant d´evolucionar i adquirir noves experiències per després posar-les als vostres paladars, mai parem de treballar. La nostre fita és transmetre la nostra passió per la cuina i que els nostres comensals ho gaudeixin.”

El seu lema es: Si bé vols menjar a Cal Vitus has d’anar!

Col·laboren amb  diferents entitats i col·lectius, com l´associació Degusta Sant Boi, que organitzen la famosa Carxofada de Sant Boi!

Xarxes socials;
Web: http://calvitus.com/
Facebook: https://www.facebook.com/restaurante.calvitus

Fotografies  cedides per Pere Romero!

I molt més…

Pere, ha estat un plaer conversar amb tu! Moltes gràcies per compartir aquesta tarda amb tots els oients de Jo sóc Sant Boi!

A totes les persones que ens acompanyeu cada setmana, moltes gracies per ser-hi! Ens veiem per les ones!

© Paky López
Jo sóc Sant Boi 2019