Etiquetes

El nostre convidat  d’aquesta setmana es el santboià  Antonio Juárez,  actor de teatre, cinema, televisió, músic, dinamitzador cultural i molt més!

Per escoltar la entrevista, cliqueu en el reproductor:
Ir a descargar

El nostre programa, te molt a veure amb els sentiments, amb les vivències de cada convidat. Per això es important conèixer com son les persones que ens acompanyen cada setmana. En Toni, es ha comentat com va transcórrer la seva infantessa,  la recorda molt feliç!  Com va ser la seva estada al col·legi, ens comenta que li encantaba jugar a futbol!

Recorda que des de molt petit, sabia que volia ser actor! Ens ha explicat algunes anècdotes!

En Toni porta molts anys treballant com a actor i la seva experiència en aquest àmbit és molt àmplia i extensa. Ha interpretat tants personatges en el teatre, el cinema i la televisió que és fa difícil resumir el seu currículum. Ho podeu trobar al seu bloc!

Hem començat l’entrevista parlant de la seva Trajectòria al Teatre. Dels records de les primeres funcions, els primers bolos…

L’actor ha de mantenir la tensió i la entrega al llarg de les desenes de actuacions que fan durant totes les funcions Es veuen obligats a entregar-se, a donar-se en cada representació, que es irrepetible. Sens dubte, es aquesta la màgia del teatre.

També ens ha explicat quina va ser la teva primera incursió al nom del cel·luloide! I com va arribar a fer televisió. L’hem vist en nombroses films, curts, i series de televisió!

Ha viscut i treballat durant quinze anys a Madrid.  Amb la Dolo al 2014!

WELLER b&d
I fa uns anys, va decidir tornar a Sant Boi, i va comencar una nova aventura!
“A l’octubre de 2014 Weller neix com un petit bar al carrer Major de Sant Boi, apostant clarament per la cultura Pop en totes les seves vessants, començant a programar en microformat Al CALAIX, i apostant per Dj locals i algun que altre de forà per incloure’ls dins del mapa cultural de la vila. Al novembre de 2015 a tan sols uns 50 metres del carrer Major i en l’equipament municipal Cal Ninyo, s’inaugura l’Espai Weller dinamitzant així el bar amb una programació musical, teatral i literària. Després de tres anys, Weller crea la seva marca i englobarà totes les activitats hostaleres i culturals sota el nom de Weller b & d“

A més amb  la companyia HANGAR 10, podem gaudir tots els dimecres d’un taller de Microteratre a Cal Ninyo Sant Boi. 

Més a més, en l’actualitat …
– Classes al grup de teatre de l’acció A LA CREACIÓ a Cal Ninyo, Sant Boi.
– Professor de Extraescolar de Teatre de l’Escola L’Eramprunyà de Gavà. 2018-2019
– Substitució professor de Teatre a l’Ateneu de les arts de Viladecans – 2019
– Realitza el taller ORGANITZA EL TEU CAOS, per a persones en atur o recerca de nova orientació laboral

Xarxes Socials:

Bloc: Antonio Juárez 
Facebook: Tiet Toni
Instagram: Tiet Toni
Twitter:  Antonio Juárez
Hangar 10

Fotografies per el record

Fotografies cedides per Antonio Juárez!

Gràcies Toni per la teva visita al programa. Ha estat un plaer conèixer una mica més,  el meravellós mon del Teatre, Cinema i Televisió!  Et desitjo el millor!

A totes les persones que ens  acompanyeu cada setmana, gràcies per ser-hi!  Ens veiem per les ones!!!

© Paky López
Jo soc Sant Boi 2019