Etiquetes

Aquesta setmana he tingut el plaer de estar en companyia de la Patricia Bruna, mestre, esportista, voluntària.

Per escoltar l´entrevista cliqueu en el reproductor.
Ir a descargar

La Patricia es 100% Santboiana. La seva vida a transcorregut al voltant de la Plaça Catalunya de la nostra Vila, on els seus pares en Josep i la Susana tenen el Quiosc.

Em fet un passeig per la seva infància, recordant moltes tardes jugant a la Plaça fent rodes i verticals, acabant negre de dalt a baix.

Ens a parlat de la seva familia i la seva parella.

Fins a primer de primària va estudiar a una escola d´Esplugues, fins que va canviar d´Escola i va continuar els seus estudis a l´Escola Benviure. Li va encantar la seva metodologia.

Tota la seva vida va lligada a l´esport. Des de ben petita sempre a estat una persona molt esportista. A fet Gimnàstica esportiva. Karate, Piscina i ha estat l´única noia en el equip masculí de Rugbi de la UES. A treballat molts anys com a monitora de natació, socorrista…

Més tard va decidir estudiar Magisteri Infantil a Blanquerna, Barcelona. Després va estudiar un Postgrau sobre Psicomotricitat i un altre sobre Teràpia Psicomotriu. A més d´altres cursos sobre educació. Actualment es mestre de P5.

També va fer un Màster d´Equinoteràpia a la UVIC.

Es una jove molt emprenedora i li encanta ajudar als altres. El seu primer voluntariat va ser quant va acabar la carrera. Amb tres amigues va passar tres mesos i mig a Bolívia, en un orfenat i a una guarderia. L´any passat va estar com a voluntària a Perú, en un centre de rescat d´animals, que provenien de tràfic d´animals, i ho tenen allà per recuperar-los.

Hem parlat sobre el seu nou projecte “Proyecto Boucoul, para un pueblo autosuficiente”.  Boucoul en un poble rural molt apartat, situat al nord del Senegal.  La CCONG, li dóna suport en la logística i la documentació. Formarà part d’un projecte de reforma, manteniment i dinamització de l’escola de Boucoul. De forma autònoma, dependrà la gestió i la recaptació absolutament de la Patricia, creant una recaptació en Facebook, guardioles en molts establiments del poble, jornades de tatuatges benèfics, vermuts solidaris amb dj´s, concerts de grups locals… Es un projecte que li fa molta il·lusió.

Més informació a Xarxes Socials:

Facebook: https://www.facebook.com/ProyectoBoucoul/

Gràcies Patri per aquesta agradable conversa, plena de vivències i sentiments! Et desitjo el millor en el teu camí!

A totes les persones que ens acompanyeu cada setmana, gràcies per ser-hi!  Ens veiem per les ones!!!

© Paky López
Jo soc Sant Boi 2019