Etiquetes

He tingut el plaer de conversar de gastronomia amb Javier Moreno, Xef i propietari del restaurant The Home Restaurant de Sant Boi!

Per escoltar l’entrevista, cliqueu al reproductor:
Ir a descargar

A Jo sóc Sant Boi, ens agrada parlar de records, de vivències … amb les persones que ens visiten! Xavier, és santboià, del Barri de Marianao,  i ens ha explicat com va transcórrer la seva infància, adolescència … Entre altres, hem parlat de que jugava a futbol, al FC Marianao i FC Santboià!

La seva passió per la cuina, li ve pel seu avi, del qual guarda grans records! Ell li va inculcar aquest amor per la bona cuina, i Javier sempre ha posat un gran èmfasi en la cuina de plat i cullera, la cuina local i mediterrània!

  

Elabora els seus plats amb productes de mercat, per crear un menú que dóna forma a sentiments, com l’amor o els records!

Va començar molt jove a treballar en el món de l’Hostaleria. Va cursar els seus estudis a l’Escola d’Hostaleria de Castelldefels. “Durant aquest període, treballava els caps de setmana i festius per al “Grup Lancaster “, amb el xef executiu Sergio Cocera, el qual era el meu professor de cuina”!

Amb una brillant trajectòria, Javier Moreno porta anys treballant entre fogons! Ha treballat en restaurants de gran renom! “Les Marines” de Pepe Tejero, “El Celler de Can Roca”, amb els Germans Roca, a “El Pecat”, més tard en el “Grup Soteras”, a “2 Cels” dels Hnos. Torres, a “Compas “del Group de Pronovias …

En 2018, va decidir obrir el seu propi restaurant a Sant Boi, The Home Restaurant! Un restaurant amb una excel·lent qualitat en la seva proposta gastronòmica, una magnífica presentació en els plats i molta creativitat, que no deixa cap dubte sobre la passió que posa Xavi i el seu equip a la cuina!

Ens ha comentat quals van ser els objectius que es va marcar, quan va fundar The Home Restaurant! Com havia de ser la cuina, la carta que dissenyaria …

Elabora els seus plats amb productes de mercat, de proximitat,  per crear un menú que dóna forma a sentiments, com l’amor o els records!

Cuina The Homme Restaurant – Arrossos

El Celler –  The Home Restaurant

“M’agrada servir i tenir cura de les persones que venen al nostre restaurant, per que trobin a la meva cuina, un dels plaers de la seva vida”!

I molt més que descobrireu, quan escolteu l’entrevista!!!

Fotografies cedides per Javier Moreno! Prohibida la seva difusió!

Xarxes Socials:   Instagram: The Home Restaurant
Adreça:
Carrer Francesc Pi i Maragall 89, 08830 Sant Boi de Llgat. Tel. 935258500

No hi ha dubte que per a Javier, la gastronomia és la seva gran passió! Amb ell, hem fet un recorregut per la seva vida, les seves vivències, els seus records, les seves metes, la seva cuina…! Et desitjo el millor!!

A totes les persones que ens  acompanyeu cada setmana, gràcies per ser-hi! Fins el proper dimarts! Ens veiem per les ones!!!

© Paky López
“Jo soc Sant Boi 2019”