Etiquetes

La música es vida, a més, sempre podem trobar una història, darrera de cada composició, de cada so, de cada nota… Aquesta setmana he tingut el plaer de conversar amb Pilar Villanueva, llicenciada en Música, en l’especialitat de guitarra clàssica, i Directora de l’Escola de Musica “Pilar Villanueva”!

Per escoltar l’entrevista, cliqueu en el reproductor:
Ir a descargar

Ens ha agradat conèixer la part humana de la Pilar! Va néixer a Cornellà. Ens ha parlat dels seus pares, de records, de vivéncies…

També hem conversat de com va arribar la música a la seva vida. Amb 10 anys, ja va començar a estudiar guitarra. Ens ha explicat que la va impulsar a estudiar música, com va arribar a la seva vida…

La Pilar és llicenciada en música en l’especialitat de guitarra clàssica. Va cursar els seus estudis al Conservatori superior del Liceu de Barcelona. També ens ha comentat qui eren els professors i mestres, que van marcar la seva formació musical!

En el terreny professional, va formar part de diverses orquestres,  i també va ser component de l’orquestra de guitarra del mestre F. Garrido.

La Pilar sempre ha tingut una gran vocació per l’ensenyança musical. Va col·laborar en diverses escoles de Música, fins que a l’any 1995 va fundar la seva pròpia Escola de Música Pilar Villanueva a Sant Boi.

L’Escola de Música Pilar Villanueva, porta més de vint anys dedicats a l’ensenyança de la música i l’aprenentatge de qualsevol instrument! Tot això, comptant amb un equip de professionals! Han tingut més de cinc-cents alumnes!

 

Hem conversat de com són les estructures de les classes a la seva Acadèmia.  Quines especialitats i nivells ofereix actualment la seva escola. Quines son les activitats que podem trobar… Dels alumnes que format part de l’Escola…

“També he promocionat diferents esdeveniments musicals, com “La mostra de joves intèrprets”, i segueixo preocupada per difondre la cultura musical a la nostra ciutat!”

I molt més que descobrireu quan escolteu l’entrevista!!

Xarxes Socials
Web Escola de Música Pilar Villanueva      
Facebook Escola de Música Pilar Villanueva    
Instagram Escola de Música Pilar Villanueva    
Twitter Escola de Música Pilar Villanueva    

Imatges per el record…


La seva familia!

Fotografies cedides per Pilar Villanueva. Prohibida la seva difusió!

Moltes gracies Pilar, per compartir amb nosaltres, el meravellós mon de la música!  Et desitgem molts èxits en la teva vida privada i professional!!!

A totes les persones que ens acompanyeu cada setmana, gràcies per ser-hi! Fins el proper dimarts!!! Ens veiem per les ones!

© Paky López
“Jo soc Sant Boi”