Etiquetes

Aquesta setmana he tingut el plaer d’entrevistar a la  Núria Brull, Llicenciada en Psicologia i amb un Máster en psicoteràpia per la Universitat Blanquerna, Ramon Llull. A més, es Llicenciada en Medicina Tradicional Xinesa,  per la Universitat de Yunnan (Fundación Europea).

Per escoltar la entrevista, cliqueu en el reproductor:
Ir a descargar

Cada programa gira al voltant d’emocions, de sentiments, de vivències.  He parlat amb la Núria, dels seus records d’infantessa, de joventut…

La Núria ens ha comentat com ha estat el seus recorregut personal i acadèmic,  que l’ha conduït a especialitzar-se en Psicologia. Va estudiar la carrera en la Universitat Blanquerna, Ramon Llull de Barcelona. Hem parlat dels seus records de quan estudiava a la universitat.

Hem conversat sobre diferents temes relacionats amb la seva professió. Quina labor exerceixen els professionals de la Psicologia? Quina és la importància de la psicologia per la desenvolupament d’una persona?  Quines són les patologies que acostuma a tractar amb més freqüència? Quins són els problemes psicològics més freqüents…?

https://masteres.mtc.es/images/Logos(TOP)_new.jpg

La Núria Brull també es llicenciada en MTC (Medicina Tradicional Xinesa) per la Universitat de Yunnan (Fundación Europea). Un art curatiu que té una antiguitat de milers d’anys. La medicina tradicional xinesa parteix d’una visió global i integrativa del nostre organisme i busca una relació d’equilibri entre els aspectes físics i emocionals.

Actualment treballa com a psicoterapeuta en les Clíniques Guang An Men,  i dona classes a la Fundació de Medicina Xinesa.

La Núria, ens ha explicat què la va conduir a interessar-se per la medicina xinesa! En què es basa la MTC i quins són els seus pilars… Com defineix l’acupuntura i en que consisteix el seu funcionament. Quins efectes beneficiosos té en la Psicologia… Ens ha parlat de la Teoria del Yin y el Yang…  I molt més!

També imparteix cursos com a docent, i col·labora en congressos, simposis i tallers de Psicologia.

Xarxes Socials:
Facebook Núria Brull
Instagram Núria Brull

Fotografies per el record!


Els seus avis


Els seus besabis amb la seva familia


La seva sogra


Li agrada el mon del vi!


La casa on va neixer en Charles Chaplin a Londres


Amb el seu amic Tiago a Londres


El mar, una de les seves passions!


Amb el seu home i company de vida!

Fotografies cedides per Núria Brull. Prohibida la seva difussió!Núria, moltes gràcies per la teva companyia! Ha estat tot un plaer conversar amb tu! Et desitjo molta felicitat!

A totes les persones que ens  acompanyeu cada setmana, gràcies per ser-hi amb nosaltres! Fins el proper dimarts! Ens veiem per les ones!!!

© Paky López
“Jo sóc Sant Boi″