Etiquetes

Últim programa de 2019! He tingut el plaer de conversar amb quatre xefs santboians. L’Albert Mendiola del restaurant Marimorena, l’Alberto Alguacil del Restaurant El Pou de la Beleta, en Pere Romero del restaurant Cal Vitus,  i en Toni Romero de Romaní Obrador pastisseria!

Per escoltar l’entrevista, cliqueu en el reproductor:
Ir a descargar

  

Amb l’arribada de les festes nadalenques, volem gaudir de la bona taula amb la família, i perquè no fer-ho en els  restaurants santboians! Estem convençuts que els xefs que avui ens acompanyen, ens oferiran un menú sorprenent!


Cal Vitus


Marimorena


El Pou de la Beleta

Cada vegada estem més interessats a conèixer tots els detalls possibles sobre els aliments que consumim. Ens interessa saber quina és la seva procedència, com són tractats … i a Sant Boi tenim magnífics restauradors que utilitzen productes de proximitat, i de Km0. Aquesta preferència pel producte local de qualitat i de casa nostre, arriba a tots els racons dels seus restaurants.


Marimorena


El Pou de la Beleta


Cal Vitus

Amb els nostres xefs, hem parlat de les receptes nadalenques que han preparat, on no poden faltar els tradicionals canalons, la sopa de Nadal, el peix i marisc, la carn i l’aviram! Hem conegut com es la seva cuina per aquestes dades i quines receptes trobarem als seus restaurants!


El Pou de la Beleta


Cal Vitus


Marimorena

A més de l’excel·lent matèria prima, cada plat son visualment atractiu, ja que els nostres xefs i el seu excel·lent equip, presten molta atenció als detalls, i per descomptat, als diferents sabors.


I per Postres… Romani Obrador & Pastisseria

En Toni, ens ha parlat de les novetats que presenten al seu obrador, com son els torrons exclusius d’autor, la xocolata Ruby, i un xocolata daurat. Una exquisida mandarina… Postres amb diferents especies de tot el mon… A més ha creat “el cafè de carxofa”!!!


Alberto Aguacil


Albert Mendiola


Pere Romero


María Piñero i Toni Romero

Fotografies cedides per els restauradors! prohibida la seva difusió!


Xarxes Socials – Hi trobareu els menús per aquestes dates nadalenques!

Facebook Restaurant Marimorena     
Instagram Restaurant Marimorena     

Facebook  Restaurant El Pou de la Beleta     
Instagram Restaurant El Pou de la Beleta     

Facebook Restaurant Cal Vitus    
Instagram Restaurant Cal Vitus 

Facebook Romani Obrador & Pastisseria
Instagram Romani Obrador & Pastisseria 

Alberto, Albert, Pere, Toni, ha estat un enorme plaer conversar amb vosaltres! Maria, una abraçada!! Bones Festes!!!

A tots o totes els que ens acompanyeu cada setmana, us desitjo el millor per el proper any! Sigueu feliços!  Ens  veiem per les ones!!!

© Paky López
Jo sóc Sant Boi 2019