Etiquetes

coboi_1

Lilán Nuñez, Esther Manya, Georgina Dezcallar, Mercè Torras i Sergi Frias

Aquest dimarts hem parlat d’emprenedoria. COBOI es un Laboratori cívic d’emprenedoria i economia social, que vol promoure l’emprenedoria social a la ciutat i generar una comunitat d’emprenedors. Ens ha acompanyat en Sergi Frias Tècnic de Coboi, la Lilán Nuñez, Esther Manya, Georgina Dezcallar i la Mercè Torras, emprenedores.

Per escoltar la entrevista, cliqueu en el reproductor:
Ir a descargar

Plaça de l'Ajuntament

Plaça de l’Ajuntament

La Llançadora d’Emprenedoria de CoBoi es dirigeix a aquelles persones que tenen un projecte o idea de negoci de caràcter social. Des de Coboi, els hi donem suport per a que puguin concretar-la, validar-la i documentar-la, alhora que milloren les seves les eines de gestió pròpies de la cultura emprenedora. Però hi ha molt més, i ho hem parlat avui.

Segona llançadora

Entre altres, els emprenedors, reben els següents beneficis:
Assessorament especialitzat i tutorització, formació sobre emprenedoria, coworking (treball col·laboratiu) i suport per a la recerca de finançament; entre d’altres serveis adreçats a definir, concretar i fer viables les seves idees de negoci.

segona_llançadora
Hem parlat amb la Lilén Nuñez del seu projecte Farmaetcuida.
Farmaetcuida és un projecte que ofereix serveis d’una oficina de farmàcia al domicili. Concretament ofereix la dispensació domiciliaria de la medicació (ja sigui setmanal, mensual, bolquers, o productes de parafarmàcia), preparació de la medicació per setmanes o formació farmacèutica bàsica. A l’hora, Farmaetcuida pretén esdevenir un servei d’urgències 24 hores a mode de farmàcia de guàrdia a domicili. Però hi ha molt més…

COBOI - INNOVA

COBOI – INNOVA

Coboi Innova: noves idees pels espais buits és un nou programa concebut per incentivar el sorgiment d’iniciatives que ajudin a resoldre necessitats socials del territori. Mitjançant aquest programa l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat proposa a la ciutadania quins espais buits té detectats a la ciutat perquè s’hi pugui elaborar una proposta amb idees creatives, innovadores i sostenibles econòmicament.

coboi_espaisbuits

La Esther Manya i la georgina Dezcallar, ens parlen del  seu projecte CIRCULA.CULTURA  Un espai de trobada per a gent i entitats de Marianao per acollir i compartir iniciatives de caire cultural útils per a la vida quotidiana del barri. El quiosc vol ser un espai de dinamització de la plaça i de canalització de les inquietuds culturals del barri.

anunci-llançadora_536px

Tot està a punt per que comenci la tercera llançadora de COBOI! T’hi apuntes!!!

Moltes gràcies per vostre companyia. Ha estat un placer conèixer amb uns emprenedors amb un excel·lent futur davant seu!
A tots els que ens acompanyeu per les ones, moltes gracies per ser-hi cada setmana!!! Ens veiem per les ones!!!

© Paky López
“Jo soc Sant Boi 2015”